Haberler

"9. Geleneksel Sultan Baba'yı Anma Töreni" Gerçekleştirildi

Gölcük Belediyesi'nce kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen "9. Geleneksel Sultan Baba'yı Anma Töreni" etkinlikleri gerçekleştirildi

Gölcük Belediyesi'nce kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen "9. Geleneksel Sultan Baba'yı Anma Töreni" etkinlikleri gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Gölcük ilçesi Örcün köyündeki Sultanbaba mesire alanındaki törene vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bildirildi.

Burada konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ülke genelinde manevi değerler taşıyan türbelerin olduğunu, Sultanbaba'nın ise bu manevi değerlerin en önemlilerinden biri olduğunu söyledi.

Ellibeş, halkın ilgi gösterdiği manevi değerlerin korunması ve alanların güzelleştirilmesi konusunda Gölcük Belediyesi olarak çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

Konuşmanın ardından, Gölcük İlçe Müftülüğü Din görevlileri ve Gölcük Belediyesi Eğitim Kültür Koordinatörü İlhan Gümüş tarafından Kur'an tilaveti ve Mevlid-i Şerif okundu. Ardından, vatandaşlara etli pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

Sultanbaba Anma törenine, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Olgun, Kemal Kahraman, Hasan Özer, İl Genel Meclis Üyesi Hasan İstif, Belediye Birim Müdürleri, Örcün Köyü Muhtarı Fikri Taş ve Azaları, AK Parti Gölcük İlçe Yönetim kurulu üyeleri, MHP Gölcük Belediye Başkan aday adayı Adnan Özdere ve vatandaşlar katıldı. - Kocaeli

Kaynak: AA / Yerel

Gölcük Belediyesi Mehmet Ellibeş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title