Haberler

9. Geleneksel Liseler Arası Bilgi Yarışmasının Finali Kbü'de Yapıldı

Karabük'te yayın yapan Bizim Radyo Televizyon'u (BRTV) tarafından Karabük Valiliği, Karabük Belediyesi, Safranbolu Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen 9. Geleneksel Liseler arası bilgi yarışmasının büyük finali Karabük Üniversitesinde gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu'nda düzenlenen yarışmaya, Karabük Valisi İzzettin Küçük, Karabük Vali Yardımcısı Erkan Çapar, Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Karabük Mili Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar, BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya, BRTV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çetinkaya, okul müdürleri, finale kalan okulların öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen ve yaklaşık altı aydır bütün okulların büyük mücadele vererek bugün final yarışmasına katılmaya hak kazandığını söyleyen BRTV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çetinkaya, "BRTV olarak 9 senedir Liselerarası Bilgi Yarışmasını devam ettiriyoruz. Bugün burada görmüş olduğum muhteşem tablodan dolayı öncelikle çok gururlandığımı belirtmek isterim. Karabük ili olarak örnek kentlerden biri olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyoruz. Bugün finalde yarışacak olan öğrencilerimizi yürekten kutluyorum çünkü; çalışarak bugünlere geldiler. Bu başarıda imzası olan herkese teşekkür ediyorum ve tüm öğrencilerimize başarılar dileyerek bizleri Üniversitesi'nde ağırlayarak onura eden Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Geleneksel Liselerarası Bilgi Yarışmasının finale kalan okullar; Meslek ve Anadolu Grubu olarak iki gurupta yarıştılar. Meslek gurubunda Karabük Ticaret Meslek Lisesi, Karabük Teknik Endüstri Meslek Lisesi ve Ovacuma T.T. Çok Programlı Lisesi yer alırken Anadolu Grubunda ise Karabük Mehmet Vergili Fen Lisesi, Safranbolu Fatih Anadolu Lisesi, Safranbolu Anadolu Öğretmen Lisesi yer aldı.

Yarışmada öğrencilere matematik, biyoloji, fizik, kimya, Türkçe, tarih ve genel kültür olmak üzere toplam yirmi soru soruldu. Yaşanan kıyasıya mücadelenin ardından Meslek Grubunda Ovacuma T.T. Çok Programlı Lise birinci olurken, Karabük Teknik Endüstri Meslek Lisesi ikinci Karabük Ticaret Meslek Lisesi ise üçüncü oldu.

Anadolu Grubunda ise Karabük Mehmet Vergili Fen Lisesi birinci Safranbolu Anadolu Öğretmen Lisesi ikinci Safranbolu Fatih Anadolu Lisesi de üçüncü olarak yarışmayı tamamladılar.

Karabük Valisi İzzettin Küçük yarışmanın sonunda birinci gelen Ovacuma T.T. Çok Programlı Lise ve Karabük Mehmet Vergili Fen Lisesi öğrencilerine hediyelerini takdim ederken,

Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal Karabük Teknik Endüstri Meslek Lisesi ve Safranbolu Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerine, Karabük Mili Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar ise Karabük Ticaret Meslek Lisesi ve Safranbolu Fatih Anadolu Lisesi öğrencilerine hediyelerini takdim etti.

(YE-

24.05.2013 19: 08: 51

TSI

NNNN - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Burhanettin Uysal Karabük Valiliği Safranbolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title