Haberler

9. Cumhurbaşkanı Demirel'in Vefatı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Demirel'in karnesi- Okul müdürünün açıklaması- Demirel'in hediye ettiği savkanın görüntüsü 9. Cumhurbaşkanı Demirel'in vefatı- Demirel'in vefatı, 1941'de mezun olduğu lisede üzüntüye yol açtı- Okul Müdürü Bingün: - "Dönem dönem okulumuza ziyaretlerde bulundu. 1997 yılında, cumhurbaşkanlığı döneminde okulumuza ek binalar yaptırdı. Büyük hizmetlerini gördük" Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in vefatı, 1940-1941 eğitim öğretim yılında mezun olduğu Afyon Lisesinde de üzüntüye neden oldu.Okul Müdürü Turgay Bingün, gazetecilere yaptığı açıklamada, Demirel'in vefatından büyük üzüntü duyduklarını söyledi.Daha önce onun için anı köşesi oluşturduklarını belirten Bingün, "9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel, çok başarılı bir öğrencilik dönemi geçirmiş. Bu anı köşemizde karneleri ve diplomasının örnekleri bulunuyor. Derslerindeki başarıları, notlarına da yansımış" dedi.Bingün, pek çok kişinin bu anı köşesini görmeye geleceğini tahmin ettikleri için bu doğrultuda hazırlık yaptıklarını anlattı.Demirel'in, Afyon Lisesine büyük önem verdiğini vurgulayan Bingün, "Dönem dönem okulumuza ziyaretlerde bulundu. 1997 yılında, cumhurbaşkanlığı döneminde okulumuza ek binalar yaptırdı. Büyük hizmetlerini gördük" diye konuştu.- Diplomasındaki notlarSüleyman Demirel'in, anı köşesinde sergilenen diplomasında derslerinin tamamına yakınının notunun 10 üzerinden 10 olduğu dikkati çekiyor.Okulun 88 numaralı öğrencisi Demirel'in, edebiyat, sosyoloji, tarih, coğrafya, cebir, geometri, astronomi, fizik, kimya, yabancı dil ve askerlik derslerinden 10, tabiat bilgisinden 9, jimnastikten ise 7 alarak mezun olduğu görülüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Demirel Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title