Haberler

9. Çukurova Nöroloji Günleri Başlıyor

Başkent Üniversitesi Adana Uygulama ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Bölümü ve Çukurova Nörolojik Bilimler Derneği tarafından düzenlenen 9. Çukurova Nöroloji günleri başlıyor.

Başkent Üniversitesi Adana Uygulama ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Bölümü ve Çukurova Nörolojik Bilimler Derneği tarafından düzenlenen 9. Çukurova Nöroloji günleri başlıyor. 17-19 Ekim tarihleri arasında Sheraton Otel'de gerçekleştirilecek.

Sempozyumun bu yılki teması, "Nörolojide temel sorunlar ve güncel yaklaşımlar" olarak belirlendi. Sempozyumda, nöroloji klinik pratiğinde sık karşılaşılan sorunlar ve bu sorunların güncel çözümleri, bölgedeki tüm nöroloji uzmanlarının mezuniyet sonrası eğitim gereksinimlerini karşılayacak şekilde gözden geçirilecek. Ayrıca sempozyumda bölgede görülmüş olan ilginç olgu tartışmaları oturumları da yer alacak.

Özellikle Mersin'den Diyarbakır'a kadar olan bölgedeki tüm nöroloji hekimleri yanında bölge dışından da hekimlerin davet edildiği toplantıya 200'den fazla katılım bekleniyor.

Konuşmacılar, 3 gün boyunca, nörolojik hastalıklardan olan felçler, baş dönmesi, baş ağrısı, kafa içi basınç değişiklikleri, multiple skleroz, epilepsi, parkinson hastalığı, nöropatiler, uyku bozuklukları ve nörolojide yenilikler konusunu tartışacaklar. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sheraton Otel Çukurova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title