Haberler

87 Mezunu Üniversiteliler Marmaris'te Buluştu

Üniversite hayatlarına başladıkları yıldan itibaren arkadaşlıklarını dostluklara çevirmeyi başaran Elazığ Fırat Üniversitesi 1987 mezunu basketbol grubu , Marmaris’te buluştu.

Üniversite hayatlarına başladıkları yıldan itibaren arkadaşlıklarını dostluklara çevirmeyi başaran Elazığ Fırat Üniversitesi 1987 mezunu basketbol grubu, Marmaris'te buluştu.

Marmaris Veteriner Kliniği sahibi Tülin Özcan'ın organizasyonunda İçmeler'de bir otelde 19 üniversite mezunu 1 hafta boyunca unutulmaz bir tatil yaşadı.Aralarında İnşaat ve makine mühendisi Veteriner hekimler, dil tarih coğrafya mezunları, Biyologlar ile kimyagerlerin bulunduğu grup, nostalji dolu bir tatil geçirmenin heyecanını yaşadı. Akşamları havuz başında toplanan grup, üniversite yıllarındaki anılarını tazeleyip bol bol sohbet edip eğlencenin tadını çıkardı.

Marmaris Veteriner Kliniği sahibi, Veteriner Tülin Özcan, "Beş yıldan bu yana üniversite yıllarımızda kurulan basketbol grubu ile turistlik seyahatler düzenleyerek bir araya geliyoruz. Bu yıl Marmaris'te toplanmaya karar verdik. Aramızda yurt dışında bulunan arkadaşlarımızda var. Ömrümüz yettikçe bu eskimeyen dostluğu sürdürmek, ve her sene ailelerimizle birlikte çoğalarak devam ettirme niyetindeyiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fırat Üniversitesi Marmaris İçmeler Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title