Haberler

83. İzmir Enternasyonal Fuarı

İzmir Enternasyonal Fuarı 83. kez kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

İzmir Enternasyonal Fuarı 83. kez kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Partner ülkenin Mauritius, odak ülkenin Hindistan, onur konuğu kentlerin Diyarbakır ve Malatya, ana temasının Lojistik olarak belirlendiği İzmir Enternasyonal Fuarı'nın açılış töreni Kültürpark İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde yapılıyor.

83. İEF'nin resmi açılış törenine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu, Mauritius Cumhuriyeti Sanayi, Ticaret ve Tüketicinin Korunması Bakanı Cader Sayed Hossen, Hindistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Rahul Kulshretshth, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile diğer davetlilerin yanı sıra 829'u yerli, 303'ü yabancı bin 132 firma yer alıyor.

Bu yıl 67 ülke ve Türkiye'den 47 kentin katılacağı 83. İEF, 29 Ağustos- 7 Eylül arasında ziyaretçilerini ağırlayacak, fuarın uluslararası bölümü 29 Ağustos- 2 Eylül'de açık olacak.

Sosyal medyaya yönelik hastag oluşturulan İEF'nin etkinlikleri takipçiler ile paylaşılacak.

Ziyaret saatleri 16.00-23.00 olarak belirlendiği İEF girişlerinde kentkart kullanılacak.

İZFAŞ tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde düzenlenen fuarda gıda ürünleri, gıda teknolojileri ve yan sanayi, oto yan sanayi, ticari araç, bisiklet, motosiklet, yapı malzemeleri ve inşaat, iş makinaları, iklimlendirme ve yan sanayi, elektrik, elektronik, bilgisayar, IT telekomünikasyon ve enformasyon, makina, enerji, finans sektörü, turizm, sağlık, eğitim, tekstil, sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler ve lojistik sektörleri yer alıyor.

Önceki iki yıl açılış törenlerinde izleyenler arasında tartışma ve arbede yaşanması nedeniyle bu yıl açılış törine halka kapalı olarak gerçekleşti. Sadece protokol üyeleri, yabancı delegasyon temsilcileri ve basın mensuplarının alındığı törende sıkı güvenlik önlemleri alındı.

Törene ayrıca, Bangladeş Sanayi Bakanı Amir Hossein, Burundi Ticaret, Sanayi, Turizm Bakanı Victoire Ndikumana, Gabon Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, El Sanatları Hizmetlerinin Geliştirilmesi Bakanı  Gabriel Tchango, Gambiya Sanayi, Ticaret, Bölgesel Entegrasyon ve İstihdam Bakanı Abdoulie Jobe, Finans ve Ekonomi İşler Bakanı Kebba Touray, Gine-Bıssau Ticaret ve El Sanatları Bakanı Serifo Embalo, Kırgızistan Ekonomi Bakan Yardımcısı Kasımaliev Adilbek Aleşoviç Sardarbekovna, Kongo Ekonomi ve Ticaret Bakan Yardımcısı Romain Lobo Tshibuabua, Kosova Sanayi ve Ticaret Bakan Yardımcısı Cüneyt Ustaibo'nun da aralarında yer aldığı çok sayıda ülke temsilcisi katıldı. - İzmir

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Mauritius Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title