Haberler

83. İEF'ye Doğru

Fuar, İzmir'de ve çevre illerde sokak gösterileriyle tanıtılacak.

Bu yıl 83.'sü düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı'nın (İEF) tanıtımı ilk kez 15 kişiden oluşan "Fuar Habercileri" animasyon ekibi ile yapılacak.

İzmir'in ve çevre illerde dolaşacak olan "Fuar Habercileri" bu şehirlerin işlek caddelerinde aniden ortaya çıkıp, bando eşliğinde tiyatral gösterilerle vatandaşları 83. İzmir Enternasyonal Fuarı'na davet edecek.

İlki Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde yapılan "Fuar Habercileri" etkinliğinde gazetecilere açıklama yapan İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri A.Ş. (İZFAŞ) Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, animasyon ekibinin İzmir'in yanı sıra Manisa, Aydın, Muğla, Didim, Çeşme, Bodrum, Kuşadası, Ayvalık, Dikili ve Foça'da sokak gösterileriyle 83. İEF'yi tanıtarak, herkesi fuara davet edeceğini belirtti.

"Fuar Habercileri" etkinliğinin yapıldığı illerde fuarla ilgili vatandaşlara bilgiler verileceğini aktaran Örs, "İzmir Enternasyonal Fuarı'na dikkati çekerek, bir farkındalık çalışması yapmak istiyoruz" dedi.

Bu yıl partner ülkenin Mauritius, odak ülkenin Hindistan, onur konuğu illerin Diyarbakır ve Malatya, temanın "Lojistik" olduğu 83. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda sadece uluslararası katılım holü yurt dışı katılımcı firmalardan gelen talep doğrultusunda 29 Ağustos – 2 Eylül 2014 tarihleri arasında beş gün açık kalacak. Diğer tüm etkinlikler 10 gün boyunca devam edecek. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Şakir Örs İzmir Yerel Haberler

title