Haberler

82'lik Dede Hakkında 'Cinsel Saldırı' İddiası

Güncelleme:

Eskişehir'de cinsel saldırı iddiasıyla ilgili hakkında dava açılan 82 yaşındaki dedenin yargılanmasına başlandı.

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesine bağlı İğdecik köyünde meydana gelen olayda; Nurcan T. (54), kendisine 'Cinsel Saldırı' iddiasında buluna Mehmet Ç. (82), hakkında şikayetçi oldu. Mehmet Ç.'in hakkında açılan davanın duruşması 1. Ağır Ceza Mahkemesinde başlandı. Tutuksuz yargılanan sanık Mehmet Ç. ilk duruşmada hazır bulundu.

DURUŞMADA OLAYI ANLATTI

Duruşmada konuşan Nurcan T. "Sanık Mehmet Ç. olay günü evime geldi. Kolumdan tutarak beni evine götürmek istedi. Ben karşı koyunca kolumu bıraktı. Üzerime doğru saldırdı. Ben bağırınca kolumda bulunan saati alıp gitti. Kendisinden şikayetçiyim" dedi.

"HACI BÖYLE ŞEY YAPAR MI?"

Sanık Mehmet Ç. ise, ifadesinde şunları söyledi; "Bu kadın benim köylüm. Kendisi kızım yaşında sayılır. Ben söylenildiği gibi bir şey yapmadım. 82 yaşındayım neden böyle bir işe kalkışayım. Hacca gidip, geldim. Hacı birisi böyle bir iş yapar mı?" dedi.

MAHKEME RAPOR BEKLİYOR

Mahkeme heyeti Nurcan T.'nin ruh ve sağlığının olay sonrasında bozulup bozulmadığının belirlenmesi için Adli Tıp Kurumundan rapor alınmasını istedi. Heyet, gelecek raporun beklemesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sivrihisar Eskişehir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ersan tekinarslanersan.tekinarslann.@callus.c:

varol dede

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title