Haberler

82. Dönem Pancar Alımı, Düzenlenen Törenle Yapıldı

Güncelleme:

Eskişehir Şeker Fabrikasında 82. dönem pancar alımı düzenlenen törenle yapıldı.

Eskişehir Şeker Fabrikası'nda 82. dönem pancar alımı düzenlenen törenle yapıldı.

Törene, Vali Güngör Azim Tuna, Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Jale Nur Süllü, İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahini, Tepebaşı Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Odunpazarı Kaymakamı A. Selim Parlar, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, fabrika çalışanları ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmansın ardından törende bir konuşma yapan Vali Tuna, pancar alım kampanyasının Eskişehirli çiftçilere hayırlı olmasını diledi.

Eskişehir Şeker Fabrikasının kuruluşunun çok eskilere dayandığını hatırlatan Vali Tuna, "Geçmişi ve bugünü karşılaştırdığımızda Eskişehir Kazım Taşkent Şeker Fabrikası, istikrarlı bir şekilde kapasitesini, üretimini artırarak ve çiftçimizin cebine her sene daha çok para girmesini sağlayarak çalışıyor. Bu konuda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bu, Eskişehir için yadsınamayacak önemli bir katkıdır. Belik çok fazla kişi bunu bilmiyor ama bunu anlatmak lazım! Üreticisiyle, çalışanlarıyla ülke ekonomisine her sene 150-200 milyon civarında sağladığı katkıyla önemli bir görev, bir misyon ifa edilmiş oluyor. Tabi ki Eskişehir Kazım Taşkent Şeker Fabrikası tarihten bize gelen bir emanet. Atalarımızın bizlere bıraktığı yadigar, önemli bir kurum. İnşallah nice senelere daha güçlü, daha verimli hizmetlere öncülük ederek yoluna devam etmesini arzu ediyoruz" dedi.

Eskişehir Milletvekili Salih Koca ise, yaşanan iş kazalarına dikkat çekerek, 82. dönem pancar alım kampanyasının Eskişehirli çiftçilere hayırlı olmasını diledi. Milletvekili Koca, "İnşallah kazasız bir iş dönemi geçirmenizi diliyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri Vali Tuna, Milletvekili Koca ve diğer protokol üyeleri, Eskişehir'de ilk pancarı getiren çiftçilere çeşitli hediyeler verdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güngör Azim Tuna Salih Koca Eskişehir Tepebaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title