Haberler

81 Yaşındaki Kadının Katili, Erkek Çocuğuna Tecavüzden Sabıkalı Çıktı

Güncelleme:

Karaman'da 81 yaşındaki Hatice Aksoy'u, geçen evinde eşarpla boğarak öldüren Üzeyir E., tecavüzcü çıktı. Suçunu itiraf eden Üzeyir E., kadına tecavüz edemediğini söyledi.

Karaman'da 81 yaşındaki Hatice Aksoy'u, geçen 8 şubat günü evinde eşarpla boğarak öldüren 46 yaşındaki Üzeyir E., polis tarafından yakalandı. Yaşlı kadına tecavüze kalkıştığını ancak tecavüz etmediğini ileri süren Üzeyir E.'nin polise verdiği ilk ifadesinde "Psikolojim bozuktu. Neden o eve girdiğimi, neden böyle bir şey yaptığımı bilmiyorum" dedi.

7 YAŞINDA ERKEK ÇOCUĞUNA TECAVÜZDEN SABIKALI ÇIKTI

Komşusu tarafından evinde alt tarafı çıplak cesedi bulunan Hatice Aksoy'la ilgili çalışma başlatan Karaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaşlı kadının çalınan cep telefonunun sokaklarda kağıt toplayan Üzeyir E.'de olduğu belirledi. Araştırmasını derinleştiren polis Üzeyir E.'nin daha önce 7 yaşındaki bir erkek çocuğuna tecavüz edip öldürdüğünü ve 16 yıl cezaevinde tutuklu kaldıktan sonra tahliye olduğunu belirledi. Bunun üzerine Üzeyir E., gözaltına alındı.


"SOYDUM AMA TECAVÜZ EDEMEDİM"

Suçunu itiraf eden Üzeyir E., yaşlı kadının belden aşağısını soyduğunu, ancak tecavüz edemediğini, bu sırada kadının direnmesi üzerine de öldürdüğünü söyledi. Psikolojisinin bozuk olduğunu ileri süren Üzeyir E. "Neden o eve girdiğimi, neden böyle bir şey yaptığımı bilmiyorum" dedi.


ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Üzeyir E., yapılan sorgulamanın ardından 'kasten adam öldürme, yağma ve cinsel saldırı' suçlarından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Karaman 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (18)

basın etiği nerede:

benim anlamadığım maktülün fotoğrafını açık seçik yayınlamadaki kamu yararı nerede. ölenin hatırası neden kirletilir. ölenin yakınlarının incinebileceği hiç mi düşünülmez. böyle habercilik olmaz. düpedüz kişilik haklarına saldırı yapıyorsunuz bu haberle.

58
2
yanıtYanıtla
yavuz:

çoçuk teçavüz etmiş amerikada elekrikli sandalye varböyle pislikleri yaşatmıçan halk idammmmmmmmmm istiyorrrrrr

50
0
yanıtYanıtla
midem bulandı:

yok mu ceza evindi onurlu babayiğit biri kessin şunun uckurunu yerine başka birşey acsın kanunlar tam cezasını verememiş bunun

41
1
yanıtYanıtla
.....!:

Hanı böyle suçtan içeri girenleri hapiste olanlar cezasını veriyordu ????? Yazık olmuş teyzeye ölmesine ramak kala böyle kötü bir sonla ölmesi avret yerlerinin görülmesi acı olmuş . Allah rahmet etsin . Vatan haini olmayan , böyle kötülükler yapmayan herkese Allah ölümünde hayırlısıni nasip etsin Amin Hapiste olanlar bu sefer gereğini yaparlar inşallah

32
0
yanıtYanıtla
16 YIL:

Masum bir çocuğu hunharca öldürmek 16 yıl mı ????????

29
0
yanıtYanıtla
Tandem:

uzun saçlı polisin işine son verile

3
23
yanıtYanıtla
uzman:

hayırdır kardeş kel misin?

yanıt21
yanıt1
ANTİ:

BU SAPIKLIKLARA DUR DEYİN ARTIK. İDAMI GETİRİYORSUNUZ BAŞKA NASIL BİR ÇARE BULUYORSUNUZ ATIK YAPIN BİRŞEYLER. BİR 16 YIL DAHA YATAR ÇIKAR O ACİZ PİSLİK . ONLAR ZATEN BOŞ BELEŞ YAŞAMAYA ALIŞMIŞLAR OHHH NE GÜZEL SOKAKLARDA KAĞIT TOPLAYACAĞINA DEVLETİN HAPİSHANESİNDE EKMEK ELDEN SU GÖLDEN YAŞARLAR.

22
0
yanıtYanıtla
Baskan:

Ya idam ya bunu biraksalar yine aynı şeyi yapacak

14
0
yanıtYanıtla
ecdad:

bir tek PISMANIM demedigi kalmis . . mahkemeye kravatli cikmayi unutma

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title