Haberler

81 İlde 81 Orman Projesi' ile Binlerce Ağaç Hayat Buldu

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, TEMA Vakfı ve İş Bankası’nın ortaklaşa yürüttükleri ’81 İlde 81 Orman’ isimli projesi kapsamında Adıyaman’ın Samsat ilçesinde dikilen binlerce ağaç hayat buldu.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, TEMA Vakfı ve İş Bankası'nın ortaklaşa yürüttükleri '81 İlde 81 Orman' isimli projesi kapsamında Adıyaman'ın Samsat ilçesinde dikilen binlerce ağaç hayat buldu.

Proje kapsamında Adıyaman'ın Samsat ilçesinde bulunan Sahabe Safvan Bin Muattal kabri mevkisinde dikilen 30 bin ağaç her yıl yapılan bakım ve sulama çalışması neticesinde büyüdü ve mesire alanı olabilecek seviyeye geldi.

İş Bankası Adıyaman Şubesi Yetkilileri Hüseyin Uçar ve Ali Tanrıverdi ile TEMA Vakfı Samsat Sorumlusu Fahrettin Çelik, oluşturulan ormanda gezerek incelemelerde bulundular.

Burada bir açıklama yapan TEMA Vakfı Samsat İlçe Sorumlusu Fahrettin Çelik, 2010 yılında bu alanda 30 bin kızılçam, fıstıkçamı, servi, alıç, meşe ve badem gibi çeşitli cinslerde ağaç dikildiğini, bu tarihten beri bakım ve tamamlama çalışmaları yürütüldüğünü belirterek ağaçların büyüdüklerini belirtti.

Çelik açıklamasında, "Ülkemizin bütün illerinde uygulanan bu projenin Adıyaman kısmının Samsat ilçemizde uygulanması bizleri mutlu etmiştir. Bu nedenle duyarlılık gösteren bütün kurum ve kişilere teşekkür ediyorum" dedi.

İş Bankası Adıyaman Şubesi Yetkilisi Hüseyin Uçar ise, "Bankamız, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve TEMA Vakfı ile birlikte 2008 yılı sonunda '81 İlde 81 Orman Projesini' hayata geçirdi. Doğaya ve insanlığa katkı sunmak amacıyla yürütülen bu proje kapsamında Adıyaman'da 30 bin fidanı toprakla buluşturduk ve bakımlarını yaptırmaktayız. Her geçen gün bu ağaçların büyüdüğünü görmek bizleri mutlu ediyor. Banka çalışanları olarak emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Uçar İş Bankası Adıyaman Samsat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title