Haberler

Yaşlı Kadının Cumhurbaşkanı'ndan İsteği: Evimin Çatısını Yaptırsın

Güncelleme:

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde derme çatma bir evde tek başına yaşayan 80 yaşındaki Hanım Özdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tek isteğinin çatısını yaptırması olduğunu söyledi.

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde derme çatma bir evde tek başına yaşayan 80 yaşındaki Hanım Özdemir, "Burada ben aç dururum, çıplak dururum, ama çatımı yapsınlar. Yatarken üzerime su damlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan istediğim tek şey, çatımı yaptırsın" dedi.

KOMŞULARININ DESTEĞİYLE GEÇİMİNİ SAĞLIYOR

Samsun'un Tekkeköy İlçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde tek katlı bir evde yalnız yaşayan 2 çocuk annesi Hanım Özdemir'in yaşadıkları yürekleri burktu. Eşinin ölümünden sonra 12 yıldır yalnız yaşayan Özdemir, komşularının desteği ele geçimini sağlıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN YARDIM İSTEDİ

Derme çatma evde kalan zaman zaman kendi ihtiyaçlarını görmekte sıkıntı çeken Hanım Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi. 12 yıl önce eşinin vefat ettiğini söyleyen Özdemir, "Biz eşimle çok güzel yaşıyorduk. Ama ölüm bu güzelliği bozdu. Kimseden bir yardım beklemedim. 2 çocuğum var, ama onlar da uzakta. Bir çocuğum arkadaşları ile Belçika'ya gitti, orada kaldı. Buradaki oğlum da Samsun'da yaşıyor" dedi.

"AÇ OTURURUM AMA ÇATIMI YAPSINLAR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan tek isteği olduğunu belirten Hanım Özdemir, "Burada ben aç dururum, çıplak dururum, ama çatımı yapsınlar. Yatarken üzerime su damlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan istediğim tek şey, çatımı yaptırsın" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Tekkeköy Samsun Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (30)

LeventMobil-IOS:

Vah o çocuklara vah ki anayı ele güne muhtaç etmişler, yedir içir kıçını yıka biri samsunda biri belçika da alemlerde

23
4
yanıtYanıtla
jesusmobilWeb@haberler.com:

Ah nine eski tayyipden istedin galiba onun şimdi parelerciler den zamanı olmaz

19
7
yanıtYanıtla
çakııır antalya:

yazık anam sana yüzbinlerce neydiği belirsiz suriyeliyi beslesinler keyften halay çekiyorlar anadolunun heryerinde sen orada aç yatıyorsun yakın olsan ben karşılarım senin yiyeceğini bizde yaşlanacağız elbet birgün

20
3
yanıtYanıtla
aga:

nerde muhtar nerde beledıye nerde kaymakam nerde valı cb artık catı ıslerınede mı bakıyor gecın bunları oy yok artık

18
3
yanıtYanıtla
bilgiç:

teyzeciğim , ben yaptırayım, o şimdi, nişan yüzüğüyle geldi, tirilyoner oldu, o zenginlere çalışır, sizler onun için mazi oldunuz.

12
8
yanıtYanıtla
merhamet.:

merhamet

16
0
yanıtYanıtla
e.s:

aloooo , anlamadim kadifeden kesesimiii. sen kendini nasil olurda o yasli bir nineyle ayni kefeye korsun. o kadar yanlis dikilen yapilar var milyonlarca cöcpe atilan para yalanmiii en azindan sebaba girer her kimse yaparsa bunu. cocuklarinin durumu olsada olmasada yapmadiklarini varsayalim ne yapalim bekliyelim evlatlari yardim etsin diyemi. ALLAH TÜM DARGA KALANLARA HASTALARA CARESIZLERE BENDEN ÖNCE YARDIM EDSIN O KULLARA.

12
1
yanıtYanıtla
xxMobil-ANDROID:

ne çirkin yorumlar yapan akıldan eksik insanlar ..

10
0
yanıtYanıtla
AlexMobil-IOS:

Allah yardimcin olsun

10
0
yanıtYanıtla
Hüseyin kurtMobil-IOS:

Oglun avrupada belcikada yaptirsin evlat iste bu devirde evlata güvenirsen ohooooo

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title