Haberler

80'lik Damat Adayı Esra Erol'a Sabırsılığıyla Damga Vurdu

Güncelleme:

Esra Erol'un evlilik programındaki damat adayı stüdyodakileri hem güldürdü hem şaşırttı. Ali Bey'in sürekli gelin adayına "Hadi çaya gidelim" demesi komik anlar yaşattı.

FOX TV'de Esra Erol'la programının dünkü bölümüne 80'lik damat adayı damgasını vurdu. 80 yaşındaki Ali Bey kendisinden 30 yaş küçük talibi Serap Hanım ile görüştü.

SABIRSIZLIĞI KOMİK ANLAR YAŞATTI

Paravan açıldıktan sonra Ali Bey Erol'a, 'Esra Hanım çaya çıkalım mı?' diye sordu. Ali Bey bu sorusuyla Esra Erol'u ve stüdyodakileri güldürdü. Erol, 'Ali Bey bu hızla giderse 10'ncu evliliğini de yapar' dedi.

STÜDYO KAHKALARA BOĞULDU

'Yok tekne kazıntısı' karşılığını veren Ali Bey'e Esra Erol, 'Evleniyor musunuz?' diye sordu. 'Evet' yanıtını alan Esra Erol şaşkına döndü, stüdyo kahkahalara boğuldu. Esra Erol, sürekli 'Çay içmeye çıkalım' diyen Ali Bey'i ve talibini çaya gönderdi.

"MİKROFONU KAPATACAKMISINIZ"

Sesinin açık olduğunu fark eden Ali Bey, 'Mikrofonları kapatacak mısınız?' diye sorunca da Erol ve stüdyodakiler gülme krizine girdi. Esra Erol, 'İhtiyara bak' tepkisinde bulundu. Ali Bey'in Serap Hanım'a sarılması da olay oldu. Esra Erol, 'Ben demiştim bir gün 10 saniyede burada evlendiririm diye, inanmamıştınız. Bakınız!' şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Esra Erol Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

ççkmobilWeb@haberler.com:

Yaw rezillik rezillik. program zaten rezillik haber yapmanız daha da rezillik.her gün bu programı haber yapmak zorunda mısınız. Bu program kalkmalı....

4
1
yanıtYanıtla
kapkara:

Böyle erkek benzerlerine her şey müstehak. . .

3
1
yanıtYanıtla
hjssMobil-ANDROID:

acelen ne emmi :D

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title