Haberler

8 Takım, 2. Amatöre Renk Katacak

28 Mart’ta başlayacak 2.Amatör Küme Büyükler Ligi bu yıl farklı bir heyecanla start alacak.

28 Mart'ta başlayacak 2.Amatör Küme Büyükler Ligi bu yıl farklı bir heyecanla start alacak. 4 ilçe takımı ve daha önce belde olan 4 mahalle takımı lige katılım kararı alırken, şampiyonluk yarışı nefes kesecek.

2.Amatör Küme Büyükler Ligi'nde bu sezon yıllar sonra daha çekişmeli bir yarış izlenecek. Ligi kaliteli ve heyecanlı yapacak olan ise katılımcı takımların Malatya'nın köklü kulüpleri olmaları.

Bölgenin en eski kulüplerinden biri olma özelliği taşıyan 1932 Malatyagücü, orijinal Malatyaspor'un kuruluş yılını kendisine başlangıç kabul eden 1966 Malatya Gençlik Spor ve Malatya'nın ilk mahalle takımlarından biri olan Ataköyspor dikkat çeken ekipler arasında yer alıyor.

Akçadağ'a bağlı Ören Belediye Gençlik Spor, Darende'ye bağlı Balabanspor, Pütürge Belediyespor, Hekimhanspor, Darendespor, Doğanşehir'e bağlı Polat Belediyespor ve Arguvan Belediyespor ise şampiyonluk yarışını ilçe ve eski beldelere taşıyacak.

Malatya Fenerspor, Çöşnük Gençlikspor, Malatya Hasanbeyspor, Karakavakspor ve Sancaktarspor ise 1. Amatöre çıkma yarışına renk katacak diğer takımlar.

A ve B grubunda toplam 16 takımın yarışacağı ligde uzun yıllar sonra ilk kez bu kadar önemli kulüplerin katılımıyla gerçekleşen maraton 14 hafta sürecek. Gruplarında ilk sırayı alan takımlar doğrudan 1.Amatöre yükselecek. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title