Haberler

Polatlı'da Kadınlara Konser Verildi

Güncelleme:

Dünya Kadınlar Günü, Ankara'nın Polatlı ilçesinde, Sevcan Orhan Konseri, Cemil Meriç Engelsiz Korosu ve halk oyunları gösterileriyle kutlandı.

Dünya Kadınlar Günü, Ankara'nın Polatlı ilçesinde Sevcan Orhan Konseri, Cemil Meriç Engelsiz Korosu  ve halk oyunları gösterileriyle kutlandı.

Necmettin Erbakan Spor Salonu'nda gerçekleştirilen programda konuşan AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, her günün kadınlara ait olduğunu bu nedenle kadınların 1 günle sınırlandırılamayacağını söyledi. Selamoğlu, kadınlar gününü onların önemli olduğunu vurgulamak ve farkındalığı artırmak için kutladıklarını söyledi.

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik ise kadınların varlığı ve onların dualarıyla ayakta olduklarını dile getirdi. Çelik, "Geleceğe doğru sizin duanızla, sizin desteğinizle yürüyoruz. Polatlı'yı daha yanabilir hale getirmek için elimizden gelen gayreti sizin verdiğiniz destekle gösterdik. Sizlerin hayatını kolaylaştırmak için doğalgazı getirdik, 35'in üzerinde park yaptık.  Mahalle konakları inşa ettik. Aile yaşam merkezleri oluşturduk, kurslar açtık. Her yıl binlerce yavrumuz, evladımız bu kurslardan yararlandı" diye konuştu.

Başkanı Çelik daha sonra eşi Ayşe Çelik ile salondaki kadınlara karanfil dağıtıp, hediye verdi.

Belediye halk oyunları ekibi ise Artvin yöresine ait gösteri sundu. Cemil Meriç Engelsiz Korosu, Başkan Çelik ve eşi Ayşe Çelik'le mini bir konser verdi. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Cemil Meriç Polatlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title