Haberler

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajları

Kayseri'de bazı kurum ve kuruluş yetkilileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kayseri'de bazı kurum ve kuruluş yetkilileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kayseri Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden yapılan yazılı açıklamada, kadınlara karşı şiddetin halen dünyada yaygın olduğu, ancak en az cezalandırılan suçlar arasında yer aldığı vurgulandı.

Bunu değiştirmeye yönelik yapılan yasaların yeterli olmadığı belirtilen açıklamada, "Kadın ve Aile Bireylerinin Şiddetten Korunmasına Dair Kanun Tasarısı'nda ailenin korunması ifadesine yer verilmiş olup, kadının korunmasına yönelik bir düzenlemeye yer verilmemiştir. Şiddet uygulanan kişi çoğu zaman korku, eğitim yetersizliği ve maddi imkansızlıklar nedeniyle kendisine şiddet uygulayan kişiyi ihbar etmediği düşünülünce, şiddet gören kişinin haricindeki kişilerde yetkili mercilere ihbarda bulunabilmelidir. Suçu ihbar etmemenin cezai müeyyidesinin olduğu Türk Ceza Kanununun ilgili maddesine yeni yasada atıfta bulunulması ve kadının korunmasına yönelik düzenlemelerin yer almasını önermekteyiz" denildi.

Öte yandan, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan, MHP Kocasinan İlçe Başkanı Serkan Tok ve Mazlumder Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Yakışıklı da yayımladıkları mesajlarda, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladıklarını belirtti.

- KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title