Haberler

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı Vali Toprak'ın eşi yöresel kıyafetler giyerek kadınlarla halay çektiHAKKARİ - Hakkari Valiliği ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programa yöresel kıyafet giyerek katılan Vali Cüneyit...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı

Vali Toprak'ın eşi yöresel kıyafetler giyerek kadınlarla halay çekti

HAKKARİ - Hakkari Valiliği ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programa yöresel kıyafet giyerek katılan Vali Cüneyit Orhan Toprak'ın eşi Funda Toprak, kadınlarla birlikte halay çekti.

Hakkari Valiliği ve Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından bir iş merkezinin ikinci katında düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programına Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ın eşi Dr. Funda Toprak, Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin'in eşi Ayşe Keskin, Hakkari Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Seda Baştürk, kurum amirlerinin eşleri ve çok sayıda kadın katıldı. Programa yörenin yöresel kıyafetini giyerek gelen Vali Toprak'ın eşi, şıklığıyla adeta göz kamaştırdı.

Program öncesi bir konuşma yapan Toprak, Hakkari'deki ve tüm dünyadaki kadınların gününü kutlayarak hayırlara vesile olmasını diledi.

Funda Toprak, daha sonra sanatçı Ulvi Temirağa ve ekibinin seslendirdiği şarkılar eşliğinde kadınlarla halay çekti.

Kadınlara gün dolayısıyla da akşam saatlerinde sinema filmi izletileceği belirtildi.

(FT-MSA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakkari Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title