Haberler

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, kadınların erkeklerle eşit haklara sahip olması, toplumsal yaşamın her alanında eşit katılımının olmasının demokrasinin gereği olduğunu belirtti.

Sedefçi, yaptığı yazılı açıklamada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün de, tüm dünyada, kadınların eşitlik, kalkınma, barış özlemlerini ve isteklerini dile getirdiklerini bildirdi.

Edirne Belediyesi olarak kadınlara yönelik hizmetlere büyük önem verdiklerini ifade eden Sedefçi, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kadınlarımızın erkeklerle eşit haklara sahip olması, toplumsal yaşamın her alanında eşit katılımının olması demokrasi gereğidir. Edirne Belediyesi olarak bizler de, kadınlarımıza her platformda destek olabilmek, onlara faydalı bir şeyler katabilmek açısından, kadınlarımızın ücretsiz faydalanabilecekleri el işi atölyeleri, spor, kuaför ve cilt bakımı yaptırabilecekleri Fatih Mahallesinde Zübeyde Hanım Kadın Lokalimizi hizmete açtık. Ayrıca Bostanpazarı Caddesinde EKK Kadın Meclisi işbirliğiyle İlhan Koman ve Kültür Merkezi'ni faaliyete geçirdik. Kadınlarımızın her platformda daha etkin rol almalarını sağlamak için, Edirne Belediyesi olarak her zaman kadınlarımızın destekçisi olacağız. Bugünün ülkemiz ve tüm dünya kadınlarına kutlu olmasını diliyorum." - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Edirne Belediyesi Hamdi Sedefçi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title