Haberler

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Kozan'da Emniyet Müdürlüğü ve Türkiye Beyazay Derneği Şubesi işbirliği ile 8 Mart Dünya Kadınlar günü sebebiyle "Tüm kadınlar hayattır" etkinliği düzenlendi.

Kozan'da Emniyet Müdürlüğü ve Türkiye Beyazay Derneği Şubesi işbirliği ile 8 Mart Dünya Kadınlar günü sebebiyle "Tüm kadınlar hayattır" etkinliği düzenlendi.

Belediye sinema salonundaki etkinlikte, uzman psikolojik danışman Ercan Özdemir, kadın psikolojisi ve aile içi etkili iletişim konulu bir seminer verdi.

Kadının aile ve toplum yapısındaki önemine dikkat çeken Özdemir, eşlerin birbirlerine karşı anlayışlı olmaları ve birbirlerini dinleyerek zaman ayırmalarının güçlü bir aile yapısı oluşmasında etkili olduğunu, bu durumun kadına şiddet başta olmak üzere, stresi ve öfkeyi de önemli ölçüde önlediğini vurguladı.

Daha sonra Gazi beldesi Hürriyet Mahallesi'nde 38 yıldır yatağa bağlı olarak yaşayan omurilik felçli Harbiye Aydın'a (39) hayırseverlerin katkısıyla sağlanan akülü sandalye hediye edildi.

8 Mart'ta en güzel hediyeyi aldığını ifade eden Aydın, "38 yıldır yatağa bağlı olarak yaşıyorum. Akülü sandalye sayesinde ev dışına çıkarak sosyal ortama daha rahat girebilecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Aracın temin edilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu ve dernek başkanı Ahmet Ünal, Aydın ve etkinliğe katılan diğer kadınlara karanfil dağıttı.

Polis memurları ise salon dışındaki caddede karşılaştıkları kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak karanfil dağıtmayı sürdürdü.

Etkinliğe Belediye Başkan Vekili Süleyman Halacoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Olkan Dağlı, MHP ilçe Başkanı Ender Çulhacı, dernek üyeleri ve polis memurları katıldı.

Muhabir: Volkan Varan

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Kozan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title