Haberler

8 İlin Milli Eğitim Müdürleri Görevden Alındı

Güncelleme:

Görevden almalar Milli Eğitim'e de sıçradı. Balıkesir, Gaziantep, Yalova, Rize, Samsun, Trabzon, Bolu ve Van Milli Eğitim Müdürleri görevden alındı.

17 Aralık'ta başlayan bakanları ve bakan çocuklarını da kapsayan rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrasında Emniyet, Yargı ve Maliye'de gerçekleşen görevden almalara Milli Eğitim de eklendi. Balıkesir, Gaziantep, Yalova, Rize, Samsun, Trabzon, Bolu ve Van Milli Eğitim Müdürleri görevden alındı. Yerlerine henüz atama yapılmadı. Sadece Van'a Kıyasettin Kırtekin atandı.

DEĞİŞİKLER DEVAM EDECEK

Atama furyası Milli Eğitime de sıçradı. Türkiye genelinde 8 ilin Milli Eğitim Müdürü görevden alındı. Milli Eğitim'de il ve ilçelerde görevden alma ve görev değişikliklerinin süreceği belirtiliyor. Şu ana kadar Balıkesir, Gaziantep, Yalova, Rize, Samsun, Tarbzon, Bolu ve Van Milli Eğitim Müdürleri görevlerinden alındı. Öte yandan Kırşehir Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Karadeniz'in yerine geçtiğimiz ay Osman Elmalı atanmıştı.

GÖREVDEN ALINAN İSİMLER

Balıkesir'de Milli Eğitim Müdürleri Sabri Caner, Rize'de Saffet Yıldırım, Trabzon'da Tamer Kırbaç, Samsun'da Mustafa Cora, Gaziantep'te Ekrem Serin, Bolu'da Recep Alpdoğan görevden alındı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Gaziantep Balıkesir Samsun Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

AKcan_21@hotmail.com:

ŞU CEMAATCILERI TAYYIP TEMIZLESIN OYLARINI YUZDE 60 A CIKARIR..

39
50
yanıtYanıtla
remziserkan_21@hotmail.com:

ne kadar cok cemaatcı varmış kardeş:))begenmemısler:))

yanıt0
yanıt0
İZOLLUebc_02@hotmail.com:

Zaten çoğu hakketmeden nema kontejanından müdür olmuştu. Temizlik imandan gelir; temizlik için oylar AKP'ye, durmak yok yola devam

42
42
yanıtYanıtla
erdıncserkan_21@hotmail.com:

ak parti cemmatın degıl halkın partısı olduğunu gostersın..cemaatler devletı ele gecırecek ve kendınden olmayanlara tavır almaya başlamıştı chplılerde arkanda tayyıp erdogan bıldıgın yoldan devam et..sunlardan kurtar bızı..

26
26
yanıtYanıtla
jessusdogan_isa63@hotmail.com:

ben anlamadım bu cemat dedıgınız,yolsuzluk operesyonunudan önce de yokmuydu,neden cemaat imdi cephe alındı,

yanıt0
yanıt0
ali fuatalifuatakdeniz@hotmail.com:

NE DEMİŞTİM BİR KAÇ AY ÖNCE ? binali kaymak ihaleleri bırak TRAFİKTE ÖLEN İNSANLARA sebep olan ÇARPIK DÜZENSİZ KARAYOLLARINI adam et karayolunda hiç rastlamadağımız TRAFİĞİ DENETLEMEK AKIŞINI SAĞLAMAK SUÇLUI TESPİT ETMEK VE CEZALANDIRMAK olan trafik polislerine görev yaptır demiştim dediğim çıktı KAYMAKÇI BİNALİNİN YEDİĞİ KAYMAKLAR yavaş yavaş meydana çıkacak geçen sene ölü sayısı 1500 e yakın BİN BEŞ YÜZ CAN ÖLDÜ KARAYOLLARINDA BİNALİNİN UMURUNDAMI gelsin ihaleler gitsin sözleşmeler gelsin AYAKKABI KUTULARI gitsin müsaadeler

20
17
yanıtYanıtla
ANTİ FETOmt452@hotmail.com:

YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH BEEEEE AMMADA KÖR VE MİLİTAN Bİ YARATIKMIŞIN SEN YAA . ADI ÜSTÜNDE DAHA SORUŞTURMA VE DUBAİ TATİLCİLERİNİN İŞİ OLDUĞU AŞİKAR . AÇ KALMIŞ TAVUĞUN MISIR AMBARINA SALDIRMASI GİBİ ATLAMIŞ HABERE ..

yanıt0
yanıt0
şırnaklıdunya_84_memo@hotmail.com:

Bizim milli eğitim bakanımızı da alın ama yerine kimseyi göndermeyin :)

29
8
yanıtYanıtla
KELkkkk@hotmail.com:

ŞIRNAKLI, sana kol böreği göndersek MEB ile birlikte. İstermisin.

yanıt0
yanıt0
kenan aktaşbozoklukenan35@hotmail.com:

demekki bu ülkede 11 yıldır devlet kamu ve kurumlarına dokunmamak,kadrolaşmamak yaramıyormuş demekki kaşınanları kaşımak gerekiyormuş..

23
13
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title