Haberler

8 Gündür Kayıp Kız Çocuğu Aranıyor

Adıyaman’da, 8 gündür kayıp olan ve bir daha haber alınamayan kız çocuğu aranıyor.

Adıyaman'da, 8 gündür kayıp olan ve bir daha haber alınamayan kız çocuğu aranıyor.

Adıyaman'da, gece saatlerinde evden ayrılarak bir daha haber alınamayan 8 gündür kayıp olan 16 yaşındaki Mukaddes Akıncı'yı ailesi gözü yaşlı evine dönmesini bekliyor.

Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi Gazi Osman Paşa Caddesi No: 39/2'de ikamet eden 16 yaşındaki Mukaddes Akıncı, gece saatlerinde iddiaya göre evden haber siz bir şekilde çıktı. Evinden habersiz bir şekilde çıkan Mukaddes Akıncı'dan haber alamayan ailesi durumu sabah saatlerinde polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede Akıncı ailesinin evine gelen polis ekipleri aile fertlerinden bilgiler alarak arama çalışması başlattı. Yapılan arama ve çalışmalar neticesinde genç kızdan bir daha haber alınamazken, ailesi 8 gündür kayıp olan ve bir daha haber alamadıkları kızlarının eve dönmesi için yardım çağrısında bulundu. Gözyaşları içerisinde kızlarının bulunmasını isteyen Akıncı Ailesi, yetkililerden yardım istedi.

Kızından 8 gündür haber alamayan ve kızlarını gözü yaşlı bekleyen Baba Mustafa Akıcı ile Anne Aysel Akıncı, "Allah rızası için kızımı bulun. Bir gece yarısı evden çıkarak kayboldu. ve kızımızdan 8 gündür haber alamıyoruz. Ne oldu ne olmadı bilmiyoruz. Kızımız öldü mü yaşıyor mu haberimiz yok. Emniyet birimlerine durumu bildirdik. Onlarda aradıklarını söylüyorlar. Emniyet bir tarafta bizler bir tarafta kızımızı arıyoruz. Tek istediğimiz kızımızın sapa sağlam yeniden eve dönmesidir" şeklinde konuştular.

16 yaşındaki Mukaddes Akıncı'nın ablası Perihan Akıncı, "Endişe duyuyoruz. Kaçırıldı mı yoksa başına bir iş mi geldi, zorla mı tutuluyor, başı dertte mi öldü mü diye endişe duyuyoruz. Her yere kız kardeşimin bulunması için başvuru yaptık. Ama henüz bir sonuç alamadık. Ateş düştüğü yeri yakıyormuş, bizimde yüreğimizi yaktı. Burada hepimiz perişanız. Bizi görüyorsan bizi duyuyorsan dön gel. Yalvarırız evine gel bizleri gözü yaşlı daha fazla bekletme" şeklinde konuştu.

Genç kızdan haber alan veya yerini bilenlerin 155 polis imdat hattına başvurmaları istendi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

bahçelievler mahallesi kayıp kız adıyaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title