Haberler

8. Bodrum Uçurtma Festivali Gökyüzünü Renklendirdi

8. Bodrum Uçurtma Festivali "Engelleri Gökyüzünde Kaldıralım" sloganıyla gerçekleşti.

8. Bodrum Uçurtma Festivali "Engelleri Gökyüzünde Kaldıralım" sloganıyla gerçekleşti. Etkinliğe destek veren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Bugün burada sevginin engel tanımadığına şahit oluyoruz. Böylesine bir sevginin olduğu yerde ise hiç bir engel kalmaz" dedi.

Bodrum Belediyesinin destekleriyle bu yıl sekizincisi düzenlenen Bodrum Uçurtma Festivali, Bodrum Değirmenler Mevkii'nde yapıldı. Festivale Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Muğla Milletvekili Adayları, Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Halkoyunları, dans ve müzik dinletileri gibi gösterilerin yer aldığı festivale katılan aileler gün boyunca birbirinden renkli uçurtmaları uçurdu. Festivalde ayrıca şehir dışından gelen uçurtma kulüplerinin uçurtmaları da festivale ayrı bir hava kattı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, uçurtma festivaline katılan sivil toplum kuruluşlarını tek tek ziyaret ederek katılımları için yetkililere teşekkür etti. Başkan Kocadon, stant ziyaretlerinde ise katılımcılar ile sohbet ederek etkinlikteki faaliyetler hakkında bilgi aldı. Başkan Mehmet Kocadon ile hatıra fotoğrafı çekilen stant katılımcıları ve vatandaşlar, kendilerini kırmayarak fotoğraf isteklerini geri çevirmeyen ve bu anlamlı festivale verdiği destekleri için Mehmet Kocadon'a teşekkür etti.

BAŞKAN KOCADON: "SEVGİNİN OLDUĞU YERDE HİÇ BİR ENGEL KALMAZ"

8. Bodrum Uçurtma Festivali için hazırlanan pastayı Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ve vatandaşlarla beraber kesen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yaptığı konuşmada; "Sayın kaymakamımız ve sayın milletvekilimiz ile bugün burada sevginin engel tanımadığına şahit oluyoruz. Böylesine bir sevginin olduğu yerde hiç bir engel kalmaz. ve bu katılımı sağlayan herkese de Bodrum Belediye Başkanı olarak saygılarımı sunuyorum. Ayrıca düzenlenen bu şenliğin uluslararası arenaya taşınmasının zamanının geldiğini de söylemek istiyorum." dedi.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir da yaptıkları konuşmalarda, bu tür sosyal etkinliklere destek olan Bodrum Belediyesine ve etkinlikte emeği geçen sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.

Pasta kesiminin ardından ise engelli araçlarının akülerini, Bodrum'un merkezinde şarj edebilecekleri istasyonların açılışı yapıldı. Akü şarj dolum istasyonunun açılışında kısa bir konuşma yapan Başkan Kocadon, "Bu şarj istasyonuyla beraber bu araçları kullanan arkadaşlarımız için engelsiz bir Bodrum yaratacağız. Şarj dolum istasyonu sayesinde Bodrum'u daha rahat ve huzurlu bir şekilde gezebilecekler." dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, festivale kızı İpek Kocadon ile birlikte katılarak uçurtma uçurdu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurettin Demir Mehmet Kocadon Bodrum Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title