Haberler

8 Bin Liraya Aldığı "Vosvos"a 112 Bin Lira Harcadı

Güncelleme:

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde emlak ve inşaat işiyle uğraşan Ercan Tunca, 8 bin liraya aldığı "vosvos"u 112 bin lira harcayarak modifiye ettirdi.

Halk arasında "vosvos" olarak bilinen 1974 model otomobili 8 bin liraya satın alan 38 yaşındaki Tunca, Çorum'da bir otomobil dizayn merkezinde, camından koltuklarına, direksiyonundan jantına ve motoruna kadar aracın her şeyini yeniletti.

Ön kısmındaki bagajında açılır kapanır masa platformu, tavla çekmecesi ve mini bir mutfak yapılan otomobilde, yeni teknoloji ürünü multimedya sistemi de yer aldı.

8 BİN LİRALIK ARABA 120 BİN LİRAYA MAL OLDU

Tunca, yaptığı açıklamada, merak duyduğu otomobili ilk aldığı zaman uzun ömürlü kullanmayı istediği için baştan aşağıya yenilemeyi düşündüğünü söyledi.

İnternette araştırma yaptığını ve Çorum'da bir dizayn fabrikası sahibiyle tanıştığını ifade eden Tunca, "Araçta baştan aşağıya değişmeyen cıvata bile kalmadı. Bütün bu işlemler 2 senelik bir periyotta sürdü. Yurt dışından gelen parçaları oldu. Sonuç itibarıyla 10 gün önce aracımızı teslim aldık." diye konuştu.

İÇİNDE 3 TELEVİZYON VAR

Tunca, 8 bin liraya aldığı araca 112 bin lira masraf yaptığını dile getirerek, "Kaporta ve daha sonra diğer boya işlemleri yapıldı. Kırmızı renk olmasını istedik, özel bir karışımla bu rengi yaptılar. Aracın iç aksamlarında görsellik olarak zenginlik katmak amacıyla diğer göstergeler monte edildi. Arabanın içine 3 televizyon konuldu. Kapılardaki camların çevirme kolu iptal edilerek, otomatik hale getirildi." dedi.

Otomobilin içinde kullanılan derilerin yurt dışından getirildiğini anlatan Tunca, özellikle dikişli kısımların elle yapılarak hatasız monte edildiğini bildirdi.

SIKINTISIZ HALE GETİRDİ

Tunca, multimedya ve ses sisteminin araca uygun şekilde monte edildiğini, şu anda otomobili sıkıntısız kullandığını ifade etti.

Otomobilin bagaj kısmına çay ve kahve takımının yer aldığı mini bir mutfak platformu oluşturulduğunu kaydeden Tunca, "Bagajdan dışarıya uzanan masadaki tavla çekmecesiyle arkadaşlarımızla güzel vakit geçiriyoruz. Aracımı şu an için satmayı düşünmüyorum. Vosvos meraklıları benzersiz aracıma yoğun ilgi gösteriyor." ifadelerini kullandı.







Kaynak: AA / Ekonomi

Adapazarı Sakarya Çorum Tunca Otomobil Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor?
500

Yorumlar (10)

gulet:

içine etmiş güzelim aracın.

12
1
yanıtYanıtla
Metin kızar Mobil-IOS:

Yok deve herhalde altin kablama

7
0
yanıtYanıtla
boş işler bunlar beş para etmez:

kaç harcarsa harcasın yinede piyasa değeri 15 lira

5
1
yanıtYanıtla
xx:

bende otomobil işiyle uğraşıyorum şuan 1952 willys truck topluyorum komple sıfırdan yapıyorum jantlar ve lastıkler dahil 35 bini buldu bulmadı:))))) anlayamadığım, , bunlar para saymayı bilmiyorlar sanırım 112 binlira neyine harcamış bu woswosun?

6
0
yanıtYanıtla
Alperen:

Yalan konuşuyorlar 112 bin liraliık bir harcama yok burada. Taş çatlasın 15 bin harcanmış.

6
0
yanıtYanıtla
Yörük:

Çok güzel olmuş valla helal olsun

3
2
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Haber hatalı o arabayı baştan yapsan Okadar tutmaz zaten ortaya çıkamadan bahtımda vasatın biraz üstünde çok özel bir şey değil

5
0
yanıtYanıtla
blueice:

Yalannnnnnnn Yalannnnnnnnnnn

5
0
yanıtYanıtla
Galatasaraylı:

Bu adminin yazım yanlışı olmasın yanına bi 1, 12 bin dir o,

4
0
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, günde içinden 50. 000 Estahfirullah çek, tövbe etmiş ol.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title