Haberler

8. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları

Samsun Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi, geleneksel hale gelen ve bu yıl 8.'si gerçekleştirilen Arapça Bilgi ve Etkinlikler Yarışması'nın il elemelerinde birinci oldu.

Samsun Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi, geleneksel hale gelen ve bu yıl 8.'si gerçekleştirilen Arapça Bilgi ve Etkinlikler Yarışması'nın il elemelerinde birinci oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen yarışmanın il elemeleri Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Yarışma, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Yarışmada, jüri üyeliğini Yrd. Doç. Dr. Murat Yıldız, Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Okuyan, Öğretim Görevlisi Mehmet Akif Demir yaptı.

İl genelindeki Anadolu İmam Hatip liselerinin katıldığı yarışmada, şiir okuma ve metin canlandırma kategorilerinde öğrenciler birbirinden başarılı performans sergiledi.

Öğrenciler sergiledikleri çalışmalarda, ezber, tonlama, telaffuz, konuya hakimiyet, sahneyi kullanma ve jest mimiklerine göre değerlendirildi. Şiir okuma ve metin canlandırma yarışmasında kıyasıya mücadele eden öğrenciler tek tek hünerlerini sergiledi.

"Kadı ve Salih Amcanın Kefaleti" konulu metin canlandırma yarışmasında iyi performans sergileyen Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri İsmail Cem Kirenci, Hasan Hüseyin Korkmaz, Mahmut İshak Bulut ve Mehmet Hatip Solar, il birincisi oldu. İl ikincisi Terme Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İl üçüncüsü Yeni Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şiir okuma yarışmasında da derece aldı. Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Merve Sıla Atmaca il üçüncüsü oldu.

İl birincileri Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Yıldız Samsun Atakum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title