Haberler

77 Yaşındaki Mehmet Dedenin Kitap Okuma Aşkı

77 yaşındaki Mehmet dedenin kitap okuma aşkıVAN - Van'ın Erciş ilçesinde 'Kütüphaneler Haftası' nedeniyle "Sessiz Kitap Okuma" etkinliği düzenlendi.

77 yaşındaki Mehmet dedenin kitap okuma aşkı

VAN - Van'ın Erciş ilçesinde 'Kütüphaneler Haftası' nedeniyle "Sessiz Kitap Okuma" etkinliği düzenlendi. Kaymakamlık bahçesinde düzenlenen kitap okuma etkinliğine İlçe Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar'ın yanı sıra, 77 yaşındaki Mehmet dede de katıldı.

30 Mart-5 Nisan Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Erciş İlçe Halk Kütüphanesi tarafından "Sessiz kitap okuma" etkinliği gerçekleştirildi. Kaymakamlık hizmet binası bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte bir konuşma yapan Erciş İlçe Halk Kütüphane Müdür Vekili Harun Kılıç, "Sessiz kitap okuma etkinliğimizin amacı vatandaşlarımıza kütüphanenin önemini anlatmak ve kütüphaneler hakkında bilgi vermektir. Bunun yanı sıra burada sessiz kitap okuyarak öğrencilerimize vatandaşlarımıza okuma alışkanlığını ve kitaplara olan sevgisini artırmak istiyoruz" dedi.

Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar'da kaymakamlık bahçesinde sesiz kitap okuyan vatandaşlara çikolata ikram etti. Ardından kendisi de kitap okuduktan sonra 77 yaşındaki Mehmet Polat isimli kitapsever dede ile bir süre sohbet etti. Kitap okumayı kendisine bir alışkanlık halene getirdiğini belirten Mehmet Polat isimli dede ise gençlere mutlaka kitap okuma tavsiyesinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Şirin Erciş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title