Haberler

75. Yıl Türk Dünyası Parkı'daki Çalışmalarda Sona Doğru

Çiğli Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan 75. Yıl Türk Dünyası Parkı’ndaki çalışmalarda sona doğru yaklaşıldı.

Çiğli Belediyesi'nin prestij projeleri arasında yer alan 75. Yıl Türk Dünyası Parkı'ndaki çalışmalarda sona doğru yaklaşıldı.

İzmir'in Çiğli ilçesinde, Egekent bölgesi girişinde bulunan 75. Yıl Türk Dünyası Parkı'ndaki çalışmalar büyük bir titizlikle sürdürülüyor. Çiğli Belediyesi ile Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü iş birliğiyle projelendirilen 75. Yıl Türk Dünyası Parkı, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin de mali desteğini aldı. 30 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilecek olan proje de, iki tenis sahası, 1 basketbol, voleybol sahası ve 500 kişilik amfi tiyatro salonu da yer alıyor.

SPOR SAHALARI VE AMFİ TİYATRO DA VAR

75. Yıl Türk Dünyası Parkı'ndaki çalışmalarda sona doğru yaklaşılırken, restoran, kafeterya, spor hizmet ve yönetim binalarının betonarme inşaatları tamamlandı. Parkta, dış cephe giydirme ve bina içi sıva, boya, ısıtma soğutma sisteminin montajları ise devam ettiği belirtildi. 850 metrekare alanda yapılacak olan 8 metre yüksekliğindeki şelale, gölet ve kafeterya adasının da kaba inşaatlarının bittiği bildirildi.

"TÜM İHTİYAÇLARA CEVAP VERECEK"

Çiğli halkının yararlanacağı böyle bir park ve tesisi bir an önce tamamlamak için çalıştıklarını belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ise, projeyi sık sık yerinde denetliyor. Vatandaşların evlerinden çıkarak aileleriyle birlikte boş zamanlarını değerlendireceği projelere öncelik verdiklerini söyleyen Başkan Arslan, "Amacımız Çiğli'ye kalıcı ve yararlı projeler yapmak. En çok ihtiyaç duyulan projelere önem veriyoruz. Projemizi en kısa zamanda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmak için tüm ekibimizle sürekli iş başındayız. Birçok donatı alanıyla Çiğli halkına en iyi şekilde hizmet vermeyi planladıkları proje sayesinde, halkımız rahat bir nefes alacak. Amacımız herkesin mutlu ve huzurlu yaşadığı bir Çiğli'yi inşa edebilmek. Bu anlamda var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ege Üniversitesi Hasan Arslan Çiğli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title