Haberler

74 Yaşında Dikiş-Nakış Kursunu Tamamladı

Rize'de, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 60 yaş üstü kadınlara yönelik açılan resim, sepet örücülüğü ve dikiş-nakış kursunu tamamlayan 15 kadın sergi açtı.

Rize'de, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 60 yaş üstü kadınlara yönelik açılan resim, sepet örücülüğü ve dikiş-nakış kursunu tamamlayan 15 kadın sergi açtı. Sergide en çok ilgiyi, dikiş-nakış kursunu tamamlayan 74 yaşındaki Saadet Muaciroğlu gördü.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi'ndeki serginin açılışına Rize Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ile davetliler katıldı. Kurdele kesiminin ardından sergiyi gezen Vali Bektaş, el emeği göz nuru çalışmalar yaptıklarını söylediği kadınları tebrik etti.

74 YAŞINDA SAADET NİNE'YE BÜYÜK İLGİ

Dikiş-nakış kursunu tamamlayan 3 çocuk 5 torun sahibi 74 yaşındaki Saadet Muaciroğlu kursta en çok ilgiyi gören isim oldu. Nakış yapan Saadet nine hünerlerini sergiledi. Evde yalnız kaldığını ve sıkıldığı için kursa katıldığını anlatan Saadet Muaciroğlu, ? Kız torunlarım var. Onlara çeyiz hazırlayacağımö dedi, gençlere kurslara katılma çağrısında bulundu.

"KADINLAR GELİP ÜRETSİN"

Sepet örücülüğü kursunu tamamlayan 67 yaşındaki 3 çocuk 8 torun sahibi Emine Öztürk de, "Çok güzel şeyler yaptım. Ortaya güzel eserler çıktı. Önceleri evde oturuyordum. Şimdi artık eğleniyorum ' dedi. Resim kursuna katılan 70 yaşındaki Melek Sümer ise, ' Emsalim olan kadınlara sesleniyorum; öğrenmek zor değil. Evde televizyon başında vakit öldürmesinler. Gelsinler, kurslara katılsınlar ve üretsinlerö diye konuştu. Resim öğretmeni Arzu Arslan'da kadınlara seslendi, 'Evde boş durmaktansa böyle kurslara katılsınlar" çağrısı yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Kahraman Erdoğan Bektaş AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title