Haberler

    Hindistan'da 74 Milyon Dolar Maliyetli Düğüne İnceleme Başlatıldı

    Güncelleme:

    Hindistan Maliye Bakanlığı, Bangalore kentinde geçen ay kızına 74 milyon dolarlık düğün yapan eski devlet bakanı Gali Janardhana Reddy hakkında inceleme başlattı.

    Hindistan'ın Bangalore kentinde 5 gün 5 gece süren, 50 bin davetlinin altın kaplamalı davetlerle çağrıldığı ve 74 milyon dolar maliyeti olan düğün hakkında soruşturma başlatıldı. Eski devlet bakanı ve işadamı Gali Janardhana Reddy'nin kızı Brahmi'yi evlendirdiği düğün, mercek altına alındı.

    ŞİRKETİNE BASKIN DÜZENLENDİ

    Vergi müfettişlerinin Karnataka eyaletinin eski turizm bakanlarından Reddy'nin Bangalore'a 300 km mesafedeki Bellary adlı madencilik şirketine baskın düzenlendi. Polis, Reddy'nin bazı evlerinde de arama yaptı. Ayrıca düğünde yapılan harcamaların dökümü istendi.

    YOLSUZLUKTAN HAPİS YATMIŞTI

    Yolsuzluk iddialarından üç yıl hapis yatan ancak geçen yıl suçu kanıtlanamadığı için kefaletle serbest kalan Reddy, düğün için Bangalore ve Singapur'daki evlerini ipoteğe vererek kredi aldığını ve tüm ödemelerin düğünden altı ay önce yapıldığını söyledi.

    ÜLKEDE ELEŞTİRİ ALDI

    50 bin kişiyi bulan düğün davetlileri, sarayın girişinde lüks kağnılarla karşılanmış ve kendileri için özel olarak kurulan köyde ağırlanmışlardı. Eski bakanın kızı Brahmi'nin takılarına 10 milyon dolar, gelinliğine ise 2 milyon dolar harcanmıştı. Brezilya'dan Samba dansçıları getirilmiş, Bolywood'un ünlü isimleri davet edilmişti. Düğünün toplam maliyeti 74 milyon dolar olarak açıklanmıştı. Özellikle 500 ve bin rupi banknotun tedavülden kaldırıldığı ve ekonomik sıkıntı çeken ülke, bu düğünü çok eleştirmişti.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Bangalore Dünya Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title