Haberler

737. Türk Dil Bayramı'nın Programı Belli Oldu

Karaman’da her yıl 13 Mayıs tarihinde kutlanan ve bu yıl 737'ncisi düzenlenecek olan Türk Dil Bayramı’nın kutlama programı belli oldu.

Karaman'da her yıl 13 Mayıs tarihinde kutlanan ve bu yıl 737'ncisi düzenlenecek olan Türk Dil Bayramı'nın kutlama programı belli oldu.

Türkçe'nin resmi devlet dili oluşunun 737. yılı kutlamaları, 13 Mayıs Salı günü saat 09.00'da Cumhuriyet Parkı'ndaki Atatürk Anıtına çelenk koyulmasıyla başlayacak. Sergi açılışları ve öğretim görevlilerinin katılımıyla gerçekleşecek olan Türkçe Paneli ile devam edecek programda Ermenek ilçesinde bulunan Karamanoğlu Mehmet Bey Türbesi de ziyaret edilecek. Gündüz bölümü bir hayli hareketli geçecek etkinliklerin finalinde ise Ahmet Coşkun sunumuyla "Tarihin Dansı, Uzun Yürüyüş" halk dansı gösterisi ve Türk Sanat Müziği sanatçısı Muazzez Ersoy, Kemal Kaynaş Stadyumu'nda Karamanlılar ile buluşacak. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Dil Bayramı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title