Haberler

"733. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri" sona erdi -

Bilecik'in Söğüt ilçesinde bu yıl 733'üncüsü düzenlenen ve 3 gün süren "Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri", sona erdi.

Bilecik'in Söğüt ilçesinde bu yıl 733'üncüsü düzenlenen ve 3 gün süren " Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri", sona erdi.

Şenlik alanında Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, milletvekilleri, Yörük, Türkmen Dernekleri ve Federasyon ile Konfederasyon temsilcileri, diğer ilgililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şenliklerde, 1326 Bursa Osmanlı Kılıç Kalkan ve halk oyunları ekibi ile Genel kurmay Başkanlığı Mehteran Takımı gösteri sundu. Etkinlikler, şenliklere katılan Yörük, Türkmen Dernekleri ve Federasyon ile Konfederasyonların geçiş töreniyle sona erdi.

Şenlikler kapsamında ayrıca misafirlere geleneksel şifalı pilav ikram edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu Ertuğrul Gazi Bilecik Söğüt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title