Haberler

72 Yaşındaki Esnaf, Erkek çocukları Tacizden Tutuklandı

Güncelleme:

Yozgat'ın Şefaatli ilçesinde esnaf olduğu öğrenilen 72 yaşındaki A.E., yaşları 12 ila 15 arasında değişen 5 çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Yozgat'ın Şefaatli İlçesi'nde 5 erkek çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen esnaf 72 yaşındaki A. E., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Şefaatli'de gübre ve tohum satışı yapan A. E., çeşitli zamanlarda, yaşları 12 ile 15 arasında değişen 5 erkek çocuğu iş yerine götürdü. Abdullah E., iddiaya göre iş yerinde çocuklara tehditle cinsel tacizde bulundu. Çocukların olayı ailelerine anlatması üzerine durum polise bildirildi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Şefaatli Yozgat 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (19)

akp geldi ahlaksılık marsa dayandı:

kııu

20
2
yanıtYanıtla
akp geldi ahlaksızlık yedi kat semada:

uykyu

11
2
yanıtYanıtla
RAHMET VE KAZANIMLAR:

igrenclikler su ustune cikiyor.

10
0
yanıtYanıtla
teyyare:

millet kudurdu

8
0
yanıtYanıtla
İsmet Bey:

Bir büyük olarak çocukların başlarını okşamaya korkar olduk bu kadar da değil kardeşim abartmayın, gelecek yıllarda birbirini sevmeyen bencil insanlar olacak herkes tehlike büyük.

5
2
yanıtYanıtla
akp geldi ahlak bitti ülkeede:

hrt

6
1
yanıtYanıtla
..:

ülkeyi dini islamı getireceğiz diyenler galiba ülkeyi şeytanı getiridi her yer teavüz her bonzai

5
1
yanıtYanıtla
Muhammed Hanefi:

Çıldırıyoruz her halde. Bu insanlara hiçmi Allah korkusu öğretilmed, hadi Allah korkusunu geçtik diyelim belki bu adam inanmıyor da olabilir peki bu adamın hiç mi vicdanı yoktur. Böylesi şahıslara idam cezası gelmediği sürece bu olaylar daha çok çığrından çıkacaktır. Yazık olan küçük çocuklara oluyor. Bundan böyle çocuk istismarlarını idam edin ki, vicdanı olanlar rahat bir nefes alsın. Cahiliye toplumunda bile bu kadar rezalet görülmemiştir.

5
0
yanıtYanıtla
PILLOW FIGHTER:

ANADOLUNUN BAĞRI YANIYOR YA LA!

4
0
yanıtYanıtla
FALSOCU:

ARKADAŞLAR YAPMAYIN BUNLAR KOMPLO TEORİSİ . TAMAMEN UYDURMA . BUNLARIN HEPSİ DIŞ MİHRAKLARIN OYUNU. ÜST AKILIN AKIL OYUNLARI. HÜSNÜ ÇOBAN ÖLMÜŞ MÜ YA NAMAZA GİDERİZ.

0
4
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title