Haberler

71 Yaşındaki Kadın 17 Yaşındaki Çocukla Evlendi

Güncelleme:

71 yaşındaki Amanda Errell, kendisinden 54 yaş küçük Gary Hardwick ile evlendi. Birbirlerinin hayatının aşkı olduğunu söyleyen çift, cinsel hayatlarının bundan daha iyi olmadığını iddia etti.

71 yaşındaki kadın oğlunun cenazesinde tanıştığı 17 yaşındaki çocukla çıkmaya başladıktan üç hafta sonra evlendi. Mirror'da yayınlanan habere göre, Almeda Errell isimli kadın Gary Hardwick ile üç haftalık dolu dizgin bir romantizm yaşadıktan sonra hayatını birleştirdi.

HAZIRLIKLARI SADECE 6 GÜN SÜRDÜ

Hazırlıkları sadece 6 gün süren düğün için damat, 137 pound harcadı. Daha önce de 77 yaşındaki bir kadınla ilişkisi olan Gary, "Hayallerimdeki kadını buldum ve ilişkimizin fiziksel tarafı da bundan daha iyi olamazdı." diye konuştu. İlk kez evlendikleri gece ilişkiye giren çift, 54 yaş farka rağmen çok mutlu olduklarını iddia ettiler. Almeda, hayatında yaşadığı en iyi cinsel deneyimi olduğunu söyledi ve daha önce hiç böyle bir bağ kurmadığını ekledi.

''GÖRÜR GÖRMEZ ANLADIM''

Çift, şu anda Almeda'nın genç kocasından üç yaş büyük torunuyla beraber Almeda'nın evinde yaşıyor. Gary ile mutluluğu bulduğunu söyleyen Almeda yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "43 yıllık evliliğin ardından bir başıma kalmıştım. Çalışırken durup dururken ağlamaya başlıyordum. İçten içe ruh eşimi arıyordum. 45 yaşındaki oğlumu da kaybedince yıkılmıştım. Genç birini aramıyordum ancak Gary birdenbire karşıma çıktı ve görür görmez onun hayatımın aşkı olduğunu anladım."

İLK KEZ CENAZEDE GÖRDÜ

Gary isimli genç damadın kendinden büyüklere ilgisi 8 yaşında öğretmenine aşık olunca başlamış. Daha sonra 77 yaşındaki bir kadınla mutsuz bir ilişkisi olmuş. Almeda'yla tanıştığında depresyondaymış. Almeda, Gary'i ilk kez cenazede görmüş ve hayatının aşkının o olduğunu anlamış. Cenazeden sonra aylarca, duygularının karşılıklı olduğundan habersiz, onu düşünmüş. Gary, sevgilisinden ayrılır ayrılmaz Almeda'nın gelinine gelip 71 yaşındaki kadına olan aşkını itiraf etmiş. Ondan sonra da olan olmuş.

''YAŞ SADECE RAKAMLARDAN İBARET''

İlk başlarda tereddüt eden Almeda, genç adama aralarındaki yaş farkını hatırlatmış ancak genç adam Almeda'nın elini tutarak yaşın sadece sayılardan ibaret olduğunu söylemiş. Gary aynı gece, Almeda'nın günler önceki doğum günü için ona bir kolye ve kırmızı güller vermiş. Ay ışığında ilk öpücüklerini paylaşmışlar.

Kaynak: PembeNar

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title