Haberler

7 Yaşındaki Çocuğa Cinsel İstismara 27 Yıl Hapis İstemi

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Saltukova Beldesi'nde, arkadaşının oğlu 7 yaşındaki E.A.'ya cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 33 yaşındaki Ş.Ö., çocuğun babası ve yanındaki 2 arkadaşının kendisiyle ilişkiye girmek istediğini,...

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Saltukova Beldesi'nde, arkadaşının oğlu 7 yaşındaki E.A.'ya cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 33 yaşındaki Ş.Ö., çocuğun babası ve yanındaki 2 arkadaşının kendisiyle ilişkiye girmek istediğini, kabul etmeyince de iftira attıklarını ileri sürdü.

Geçen nisan ayında meydana gelen olayda işsiz Ş.Ö., arkadaşı N.A.'nın evine gitti. Ş.Ö., iddiaya göre bir ara odada yalnız kaldığı E.A.'nın pantolonunu indirip kalçasını ısırırken çocuğun babası N.A.'ya yakalandı. Ş.Ö.'yü döven N.A., daha sonra jandarmaya şikayette bulundu. Gözaltına alınan Ş.Ö., jandarmadaki ilk ifadesinde suçunu itiraf ederken, E.A.'ya daha önce de cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.

İSTİSMAR VE İFTİRA'DAN 27 YIL İSTENDİ

Tutuklanan Ş.Ö. hakkında, 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlamasıyla 15 yıl, soruşturma sırasında N.A. ve evde bulunan iki arkadaşının kendisini dövüp, cep telefonunu gasp ettiklerini söyleyerek iftirada bulunduğu iddiasıyla da 12 yıl olmak üzere toplam 27 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Ş.Ö., 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada ilk kez hakim karşısına çıktı. E.A. ve ailesi duruşmaya katılmadı. Ş.Ö., ilk ifadesinin aksine cinsel istismar suçlamasını kabul etmedi. N.A. ve iki arkadaşının kendisiyle ilişkiye girmek istediklerini, kabul etmeyince de iftira attıklarını ileri süren sanık Ş.Ö., "Ben isteklerini kabul etmeyince dövdüler. Sonra da böyle bir hikaye uydurdular" dedi. Sanık Ş.Ö. jandarmada ise baskı altında ifade verdiğini iddia etti.

Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verirken, duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi. - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Saltukova Çaycuma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title