Haberler

7 Ülkeden 35 Turist Öğrenci Bartın'da

Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Erasmus Plus Gençlik Değişim’ projesi kapsamında 7 ülkeden 35 turist Bartın’ı ziyaret etti.

Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 'Erasmus Plus Gençlik Değişim' projesi kapsamında 7 ülkeden 35 turist Bartın'ı ziyaret etti.

Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü 'Erasmus Plus Gençlik Değişim' projesi kapsamında Türkiye dahil olmak üzere toplam 35 turist Bartın'ı ziyaret etti.Tursit öğrencilere Bartın'ın tarihi yerleri doğal güzellikleri tanıtıldı.

Projeyle ilgili bir açıklama yapan Bartın Valiliği Avrupa Birliği projeden sorumlu koordinatör Cevdet Duran, "Projede hedeflenen özelikle gençlerin İnternet, sigara uyuşturucu ve hareket etmeleri için geliştirilmiş bir projedir. İngiltere'den Chester Üniversitesi, İspanya'dan la liga education dediğimiz eğitim sorumluları Portekiz'den bir lise Letonya'dan bir lise ve İtalya'dan olmak üzere 6 ülkeden ortaklarımız mevcut. Gençlerle birlikte aktivite yapıyoruz onlara spor küçük çalışmalar şeklinde zararlı alışkanlıklardan kurtarmak için yapıyoruz. Ülkemizi milletimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

İngiltere İngiltere'den Chester Üniversitesi Öğretim Görevlisi Danken ise yaptığı açıklamada, "Bartın 7 yıldır arkadaşım olan mükemmel bir şehir. Burada özellikle öğrencilerimle birlikteyiz. Hepinize çok teşekkür ediyoruz. Çok mükemmel çok güzel bir şehirde yaşıyorsunuz" dedi.

Proje kapsamında turist öğrencilerin 7 gün daha Bartın'da kalacakları öğrenildi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title