Haberler

7 Ruhsatlı Jeotermal Alan İhale Edilecek

Çankırı İl Özel İdaresi, 7 jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsat sahasını 3 yıl süreyle arama ruhsatı verilmesi amacıyla ihaleye çıkardı. İhale 8 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak.

Çankırı İl Özel İdaresi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün ruhsatlı jeotermal saha ihale ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Çankırı İl Özel İdaresi Çankırı'nın Merkez İlçesi Süleymanlı, A. Pelitözü, Germece ve Çatalelma Köyünde, Çankırı'nın Bayramören, Ilgaz ve Orta İlçelerinde yer alan jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahasını 3 yıl süreyle arama ruhsatı verilmesi amacıyla ihaleye çıkardı. Söz konusu jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahaları için İhale için gerekli muhammen bedel 24 bin 540 TL ile 81 bin 746 TL arasında olacak. Geçici teminat bedeli ise 736 TL ile 2 bin 542 olacak. İhale 8 Mayıs 2014 tarihinde saat 11.00'de başlayarak 5'er dakika arayla gerçekleştirilecek. İhale açık teklif usulüyle Çankırı İl Özel İdaresi İl Encümeni toplantı salonunda İl Encümenince yapılacak. Şartname dosyası, mesai saatleri içinde İl Özel İdaresi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğünden müracaatla bedelsiz olarak görülebilecek. İstekliler istenen belgeleri ihale günü en son saat 11.00'e kadar dilekçe ile birlikte İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığına verecekler. Ayrıca İstekliler ihale günü saat 11.00'e kadar komisyon başkanlığına ulaşmış olmak şartıyla, tekliflerini iadeli taahhütlü bir mektupla ihale komisyonuna gönderebilecekler.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Süleymanlı Bayramören Pelitözü Çankırı Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title