Haberler

7'nci Uluslararası Ramazan Etkinlikleri

Keçiören Belediyesinin bu yıl 7'ncisini düzenlediği Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'nin açılışında şarkıcı Mustafa Ceceli konser verdi.

Keçiören Belediyesinin bu yıl 7'ncisini düzenlediği Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'nin açılışında şarkıcı Mustafa Ceceli konser verdi.

Kalaba Kent Meydanı'nda "Sınırları Aşan Kardeşlik" temasıyla düzenlenen geceye Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aşk-ı Reyyan müzikal gösterisi ile başlayan program, Mustafa Ceceli'nin seslendirdiği ilahilerle devam etti.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazanı Keçiören'de 7 yıldır uluslararası nitelikte kutladıklarını belirtti. Sınırların ötesindeki kardeşlerle beraber olmanın önemine vurgu yapan Ak,"19 ülkeden, Afrika'dan, Ortadoğu'dan misafirlerimiz geldi. Onlarla yemeğimizi beraber paylaşıyoruz. İftarımızı, sahurumuzu beraber yaparken hem onlara ülkemizi tanıtmış oluyoruz hem de onları tanımış oluyoruz." ifadelerini kullandı.

Ak, Anadolu'nun zenginlikleriyle bir araya gelmek adına hemşehri buluşmaları da düzenlediklerine değindi. Buluşmalar kapsamında, Türkiye'den farklı illerin vakıfları, federasyonları ve temsilcileri ile bir araya geldiklerini kaydeden Ak, iftar sofrası ile başlayıp sahura kadar devam eden sergi ve ikramlarla bölgesel zenginliklerini yansıttıklarını dile getirdi.

Bu ramazanda 10 ayrı mahallede iftar çadırları kurduklarını aktaran Ak, zengin, fakir, genç, yaşlı ayrımı yapmadan herkesi bir araya getirip, kardeşliği, birliği, beraberliği hep birlikte yaşamaya gayret ettiklerinin altını çizdi.

Mustafa Ceceli konseri ile başlayan açılış gecesine yoğun ilgi gösterildiğine dikkati çeken Ak,mevsimin yaz olması nedeniyle vatandaşların iftar sonrası alana gelip güzel vakit geçirdiklerini aktardı.

Ak, "Kazasız, belasız, kardeşlik içerisinde hem ramazanı gerçekleştiririz hem de bayrama ulaşarak bayramı bayram tadında yaşarız inşallah." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Ceceli Mustafa Ak Keçiören Kalaba Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title