Haberler

7'nci Kattan Düşen Ecrin'in Sağlık Durumu İyi

Eskişehir'de 7'inci kat penceresinden düşen, temizlik işçisi 41 yaşındaki Şükrü Deniz'in kollarını açarak ölümden kurtardığı 4 yaşındaki Ecrin Esen'in sağlık durumu iyiye gidiyor.

Eskişehir'de 7'inci kat penceresinden düşen, temizlik işçisi 41 yaşındaki Şükrü Deniz'in kollarını açarak ölümden kurtardığı 4 yaşındaki Ecrin Esen'in sağlık durumu iyiye gidiyor.

Olay, Gökmeydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'ndaki 7 katlı Şahin Sitesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Anne ve babası fabrika işçisi olan Ecrin Esen, evde kimsenin olmadığı sırada 7'inci kat penceresinden düştü. Odunpazarı Belediyesi'nin temizlik işçisi Şükrü Deniz, sitenin önündeki yaya kaldırımını süpürürken fark edince çocuğu tutmaya çalıştı. Ecrin, üzerine düştüğü temizlik işçisi ile birlikte yere yuvarlandı. Temizlik işçisi Şükrü Deniz yara almadan kurtulurken yaralanan Ecrin 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırıldı.

BABA: KIZIMIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Bilecik'teki bir mermer fabrikasında işçi olan 39 yaşındaki baba Hüsnü Esen, kızının yoğun bakım serviste tedavisinin devam ettiğini söyledi. Ecrin'in sağlık durumunun iyi olduğu, doktorların yarın yoğun bakım servisinden çıkartıp normal servise alacaklarını söylediğini belirten Hüsnü Esen, kızını kurtaran temizlik işçisine de teşekkür etti. Hüsnü Esen şöyle konuştu:

"Bilecik'te çalıştığım fabrikadayken olay meydana gelmiş. Çocuğum pencereyi açıp önce ayakkabılarını atıyor aşağıya daha sonra kendisini atıyor. Sağ olsun belediyedeki temizlik görevlisi yakalamış. O olmasa, ölürdü. Ona çok teşekkür ederiz. Kızımın sağlık durumu iyi. Ayaklarında kırıklar var, başında da biraz morluklar var. Bilinci açık. Şu an yoğun bakımda tutuluyor, yarın servise alınacak. Çocuk, 'anne' ve 'baba' diye konuşuyor bilinci açık. Herhangi bir tehlikesi yok. Tesadüfen temizlik görevlisinin orada olması çocuğumun hayatını kurtardı. Ona çok teşekkür ediyorum. Ona Allah'tan dua ediyorum. Kendisini ziyaret edeceğiz. Yanına gideceğiz. O olmasaydı ölürdü. Ona çok dua ediyoruz."

KURTARAN İŞÇİYE KUTLAMA

Temizlik işçisi Şükrü Deniz de olaydan sonra çok sayıda kutlama telefonu aldığını söyledi. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un da kendisini arayıp kutladığını belirten Şükrü Deniz şöyle dedi:

"Söyleyecek bir şey yok. Gören herkesin yapacağını tahmin ettiğim şey. Belediye başkanımız. başkan yardımcılarımız. çavuşlarım aradı. Hepsi tebrik etti. Vatandaşlar tebrik etti. Çocuğun sağlık durumu iyiymiş. Daha da iyiye gidiyormuş. Bana bir şey olmadı. Omzumda biraz incinme vardı o da geçti. Ağrı hissetmiyorum. Hiçbir şeyim yok. Ben o çocuğu orada gördüğümde benim de aynı yaşlarda kız çocuğum var. O aklıma geldi sadece. Başka hiçbir şey düşünemedim. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Ailesiyle bir görüşmem olmadı. Şu an telaştadırlar ve hastanede çocuklarının yanındadırlar. Daha sonra bir teşekkür etseler yeter."

"O BİR KAHRAMAN"

Olayın meydana geldiği bulvardaki esnaflar da temizlik işçisi Şükrü Deniz'in bir kahraman olduğunu söyledi. Esnaflardan Sadık Örsel "Çöpçü arkadaş elini açıp tuttu. Tutmasa parça parça olurdu. Temizlik görevlisi arkadaşın yaptığı iş büyük cesaret ister. Çekiliverse çocuk parça parça olurdu. Temizlik görevlisine büyük bir ödül verilmesi gerekir" dedi.

Bülent Ateş de "Arkadaşın göstermiş olduğu dünkü olay gerçekten kahramanlık örneği. Bunu her adamın yapacağını tahmin etmiyorum. Şükrü arkadaşımızı kutluyoruz, bir can kurtardı. Allah da işini gücünü rast getirsin" diye konuştu.

Esnaf Ali Erdoğan da, "Temizlikçi kardeşimizi burada görüyorduk. Çok çalışkan bir insan. Cesaretinden dolayı tebrik ediyoruz" dedi.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Bu arada 4 yaşındaki Ecrin Esen'in düşme anı yakındaki bir internet kafenin güvenlik kamerası tarafından kısmen kaydedildi. Kafeteryanın kapısı açılınca düşme anı görüntüye tam olarak yansımıyor ancak temizlik işçisinin ellerini açması düşme sonrası yerdeki görüntüler kaydedilen görüntüde yer alıyor. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Odunpazarı Belediyesi Gökmeydan Bilecik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title