Haberler

"7. Mütareke Oyunları" Başladı

Organizasyon kapsamında 9 branşta 120 takım ve bin 250 sporcu yarışıyor

Mudanya Mütarekesinin imzalanmasının 91'inci yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "7. Mütareke Oyunları" törenle başladı.

Tekvando müsabakalarıyla başlayan oyunların açılış töreninde konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, tekvando sporunda disiplin, saygı, sevgi, ahlak ve centilmenlik kavramlarının ön planda tutulduğunu söyledi.

İlçedeki spor tesislerine yenilerini eklediklerini belirten Aktürk, "Mudanya'nın en büyük spor organizasyonu olan 7. Mütareke Spor Oyunlarını başlatmış oluyoruz. Bu kapsamda 9 değişik branşta Bursa ve Bursa dışından 120 takım ve bin 250 sporcu yarışacak. Bu yarışmaların centilmenlik içinde geçmesi temennisiyle tüm katılımcılara başarılar diliyorum" dedi.

Törende, dünya şampiyonluğu bulunan ve gelecek yıldan itibaren Bursa Hürriyet Gençlik Spor Kulübü adına yarışacak Furkan Asena Aydın'a, milli antrenör ve İl Hakem Komitesi Başkanı İlhan Zaralı tarafından şilt hediye edildi. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Aktürk Mudanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title