Haberler

7 Kişinin Yaralandığı Köyde Jandarma Nöbette

Muş'ta aralarında husumet bulunan iki ailenin barıştırılması sırasında silahla ateş açılması sonucu 3'ü asker 7 kişinin yaralanmasının ardından, jandarma köyde nöbet tutuyor.

Daha önce aralarında muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada 5 kişinin yaralandığı Karakaya ve Aydemir ailelerini barıştırmak isteyen kanaat önderleri, geçen cuma günü köy camisinde aile fertleriyle biraraya geldi. Görüşmelerin yapıldığı sırada camiye kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Camide güvenliği sağlayan 3 jandarma eri ile köylülerden Mehmet Küçük, Kazım Karabekir, Alaattin Yılmaz ve Fesih Karakaya yaralandı. Yaralanan 7 kişi ambulanslarla Muş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağrı olan askerlerden biri Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yaşanan olayın ardından köyde güvenlik önlemleri arttırıldı. Jandarma ekipleri panzerlerle camii çevre ve köy içerisinde yeni bir kavganın yaşanmaması için 24 saat nöbet tutuyor. Kanaat önderleri ise barışın sağlanması için her iki tarafla görüşmelerini sürdürüyor. - Muş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karakaya Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title