Haberler

7 Kişinin Yaralandığı Kazaya Vatandaş İsyan Etti

Kayseri'de 2 otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.

Kayseri'de 2 otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı. Kaza sonrası olay yerinde toplanan bir grup vatandaş da, yol yapım çalışmalarının uzun süreden beri devam etmesini protesto etti.

Melikgazi İlçesi Mimarsinan Şirintepe Mahallesi Gaffar Okan Caddesi'nde dün akşam meydana gelen kazada, Ahmet Variyenli'nin kullandığı 38 SP 668 plakalı otomobil ile Celalettin Rumi Erol yönetimindeki 34 AV 1122 plakalı otomobil çarpıştı. 38 SP 668 plakalı otomobilde bulunan Ahmet Variyenli (32), Hacer Variyenli (29), E.E.(6) ve 1 yaşındaki B.V. ile 34 AV 1122 plakalı otomobilde bulunan Celalettin Rumi Erol (53), Münevver Erol (46) ve 1 yaşındaki E.A., yaralı olarak ambulanslarla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yolda ulaşım bir süre yapılamadı. Kaza sonrasında toplanan bir grup vatandaş da, yol yapım çalışmalarının uzun süreden beri devam etmesini protesto etti. Bir süre araç geçişini de engelleyen vatandaşlar, yol yapım çalışmalarının bir an önce bitirilmesini ve meydana gelebilecek kazaların önlenmesini istedi.

Yolun trafiğe kapanması polis ekiplerini de harekete geçirdi. Araç geçişini sağlamak isteyen polis ekipleri ile yolu trafiğe kapatan vatandaşlar arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Polis ekiplerinin çabaları sonrasında ikna edilen vatandaşlar dağılırken, Kayseri-Malatya karayolu yeniden trafiğe açılabildi. Yetkililer, kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şirintepe Melikgazi Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title