Haberler

7 Katlı Binanın Çatısından Ölüme Atladı

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde bunalıma giren 34 yaşındaki Turgay Munduz, 7 katlı binanın çatısından atlayarak intihar etti.

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında, Yeni Dörtyol Mevkii'nde bulunan 10 numaralı 7 katlı apartmanda meydana geldi. Bir süreden bu yana bunalımda olduğu, geçen 25 Ağustos'ta yine bir binadan atlama girişiminde bulunduğu belirtilen evli ve 1 çocuk babası Turgay Munduz, apartmanın çatısından kendisini boşluğa bıraktı. Bina altındaki işyerinin gölgeliğine çarpan Munduz, daha sonra zemine düşerek kanlar içinde kaldı. Gürültüye uyanan apartman sakinlerinin ihbarıyla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Munduz'un öldüğünü belirledi. Munduz'un cenazesi, yapılan incelemelerin ardından Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Aydın'daki bir firmada otoekspertiz olarak görev Munduz'un Denizli'de yaşadığı ve hırsızlık ve yaralama suçundan tutuksuz yargılandığı belirtildi. Polis, soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dörtyol Nazilli Aydın 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title