Haberler

7. Güney Ege Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı

Milas’ta bu yıl 7’incisi gerçekleştirilen Güney Ege, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, protokol üyelerinin de katılımıyla açıldı.

Milas'ta bu yıl 7'incisi gerçekleştirilen Güney Ege, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, protokol üyelerinin de katılımıyla açıldı.

TARİŞ Pamuk Deposu'nda kurulan fuara; tarım, gıda, hayvancılık ve çeşitli sektörlerde bulunan 187 firma katılım gösterdi.

Fuarın açılış törenine; Muğla Valisi Amir Çiçek, AK Parti Milletvekili Nihat Öztürk, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nazif Ekici, Expolink Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erdoğan ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Muğla Valisi Amir Çiçek, bu tür fuarların çiftçiler için çok önemli olduğuna değindi.

Expolink Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erdoğan, geçen yıla oranla fuar alanının ve firma sayısının arttığını ifade etti. Erdoğan ayrıca 42 ilden fuarın ziyaretçi aldığını da kaydetti.

Fuar açıldıktan sonra protokol üyeleri, stantları gezerek ürünler hakkında bilgi edindi. 7. Güney Ege Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 6 Mart tarihine kadar ziyaretçilerine açık olacak. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Erdoğan Güney Ege Muğla Milas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title