Haberler

7 Gündür Sorgulanan Minik Eylül'ün Katil Zanlısı, Henüz Konuşmadı

Güncelleme:

Ankara'nın 'nın Polatlı İlçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'yı öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Uğur Koçyiğit'in, tüm deliller aleyhine olmasına karşın konuşmamakta direndiği belirtildi. Küçük Eylül'ün ise ikindi namazı sonrası toprağa verileceği bildirildi.

EVDEN ÇIKTI, BİR DAHA GERİ DÖNMEDİ

Bursa'da yaşayan İbrahim ve Şerife Yağlıkara çiftçi, yaz tatili için memleketleri Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'ne geldi. Burada, Yağlıkara çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü Eylül, 22 Haziran Cuma günü öğle saatlerinde arkadaşları ile birlikte oyun oynamak için evden çıktı.

En son evlerinin yanındaki yolda bisiklet sürerken görülen Eylül geri dönmeyince ailesi, dışarı çıkarak çocuklarını aramaya başladı. Arama çalışmaları sonuç vermeyince, durum jandarmaya bildirildi.

İhbar üzerine köye çok sayıda asker, AFAD ekibi ve özel bir ekip sevk edildi. 7 gün boyunca havadan ve karadan sürdürülen aramalara karşın küçük kızın izine rastlanmadı.

OTOMOBİLDE SAÇ TELİ BULUNDU

Olayla ilgili yürütülen çalışmalar kapsamında Yağlıkara ailesinin komşusu Uğur Koçyiğit tutuklandı. Jandarma, Uğur Koçyiğit'in el konulan otomobilinde bulunan bir saç teli ile yıkandığı tespit edilen arka koltukları ve paspasları kriminal laboratuvarda incelendi. Eylül'ün yakınlarından alınan DNA örnekleriyle Koçyiğit'in aracının koltuğunun yıkanan bölümünde ve bulunan bir eldivendeki kan lekeleri ile saç telinin uyuştuğu saptandı.

MAHALLELİYLE EYLÜL'Ü ARADI

Uğur Koçyiğit'in, Eylül'ü kaybolduğu gün arama çalışmalarına mahalle sakinleri ile birlikte katıldığı ortaya çıktı. Gün boyu süren çalışmalarda yer alan Koçyiğit'in akşam da Polatlı ilçe merkezine gittiği, Yağlıkara ailesinin ise bu durumdan şüphelenip jandarmaya ilettiği belirlendi.

DİKTİĞİ DİREĞİN DİBİNDE CESEDİ BULUNDU

Dün akşam saatlerine doğru, bir vatandaş jandarmayı arayarak tutuklanan Uğur Koçyiğit'i olay günü Yüzükbaşı yolu mevkiinde arabası ile birlikte gördüğünü söyledi. Bunun üzerine ekipler, mahalleye 2 kilometre mesafedeki bölgede ceset arama köpeği ile çalışma başlattı.

Küçük Eylül'ü Öldüren ve 7 Gündür Sorgulanan Katil Zanlısı Konuşmuyor

Arama köpeğinin tepki vermesi üzerine bir elektrik direğinin dibi kazıldı, Eylül'ün cesedine ulaşıldı. Elektrik tellerinin bulunmadığı direği ise tutuklu bulunan Uğur Koçyiğit'in diktiği belirlendi. Küçük Eylül'ün cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Polatlı Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

TOPRAK YIĞINLARI VE ÇUKUR DİKKAT ÇEKTİ

Eylül'ün cesedinin bulunduğu alana jandarma ekipleri tarafından güvenlik şeridi çekildi. Alanda kazılan toprak yığınları ve oluşan çukur dikkat çekti. Jandarma ekipleri vatandaşların olay yerine gitmesine izin vermedi.

7 GÜNDÜR SORGULANIYOR

Olayın bir numaralı şüphelisi, Uğur Koçyiğit, tutuklu bulunduğu cezaevinde özel ekiplerce sorgulanırken, katil zanlısının tüm soruları yanıtsız bıraktığı belirtildi. 7 gündür belirli aralıklarla sorguya alınan ve bugüne kadar konuşmayan Uğur Koçyiğit'in yanı sıra annesi H.K. ve sevgilisi de gözaltında bulunuyor.

AİLE TAZİYELERİ KABUL EDİYOR

Acı haber sonrası yıkılan Yağlıkara ailesini, yakınları ve mahalle sakinleri yalnız bırakmadı. Baba İbrahim Yağlıkara evlerinin önünde oluşturulan çadırda taziyeleri kabul edilirken, cenazenin bugün ikindi namazı sonrası toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Polatlı Ankara Eylül 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (101)

bodrumlu:

bu adam yapmış olamaz zira tipinden nur damlıyor baktıkça yüzüne içim huzur doluyor

3
14
yanıtYanıtla
a.ş.:

saçma sapan konuşmayın dalga geçer gibi!huzur doluyorsa için yollayalım seni onun yanına biribirinize huzur verin .

yanıt6
yanıt3
ÇOK KIZGIN:

Arabasında bulunan saç ve kan örneğine ne diyeceksin, her halde melek diyeceksin yüzüne baktıkça. Yakında o yüzden kanmı damlayacam, nurmu göreceksin.

yanıt0
yanıt0
bodrumlu:

a. ş ironi yaptığımı anlamayacak kadar bebesin herhalde ''''ironi '''' ne demektir diyede google dan bakabilirsin . . .

yanıt1
yanıt1
tarık:

yalan dediğini anlamayan yoktur dingil

yanıt0
yanıt0
DEVLETİM GEREKENİ YAPACAKTIR:

Inna lillah ve Inna ileyhi raciun ailesine Sabır diliyorum Allah rahmet eylesin benim devletim gerekeni yapacaktır şüphesiz kesinlikle idam gelmelidir soysuzlara papuç bırakılmayacak insaallah

7
5
yanıtYanıtla
başlatma:

başlatma şimdi arapçandan. doğru düzgün insanca duygularını ifade ediyorsan et. ne o tepkini gösterirken bile sevap peşindesin, iki yüzlülük peşindesin. ?

yanıt3
yanıt11
AYŞE:

Ne sevapi ne ikiyüzlülüğü kendinde misin sen

yanıt0
yanıt0
Yeşim Yildirim:

Konuşmadı Bu da Icinize mi Dert Oldu ? Ne Diycek Ahlaksız ? Yapacağıni Yaptı , Olan Çocuğa Ailesine Oldu Kime Noldu ? Pisligi Icerde Hayvan Gibi Besleyecekler Sonra Islah Olduya Getirip Salacaklar

12
0
yanıtYanıtla
ööle deel bööle:

Çaydırcı ceza vercen gardaş, bide buna cezaevinde ekmek su verip besleyeceksiniz. Kur darağaçını sallandır. Bundan sonra bah baham arkası geliyormu? başkaların çocuğu''da ölmesin

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title