Haberler

7. Eco Gümrük Idaresi Başkanları Konseyi Toplantısı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İran Ekonomi Bakanı Ali Tayyipniya'nın toplantıdaki konuşması Türkiye Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi ile röportaj Türkiye Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, "Türk Gümrük İdaresi, diğer ülke gümrük idareleriyle ve uluslararası örgütlerle yürütülen çalışmalara büyük önem vermektedir". dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İran Ekonomi Bakanı Ali Tayyipniya'nın toplantıdaki konuşması

Türkiye Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi ile röportaj Türkiye Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, "Türk Gümrük İdaresi, diğer ülke gümrük idareleriyle ve uluslararası örgütlerle yürütülen çalışmalara büyük önem vermektedir". dedi.

İran'ın başkenti Tahran'da düzenlenen 7. Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (ECO) Gümrük İdaresi Başkanları Konseyi Toplantısı'nda konuşan Çiftçi, Türkiye'nin uluslararası gümrük iş birliklerine önem verdiğini belirterek, Türk Gümrük İdaresinin bu konudaki çalışmalarını anlattı.

Toplantıda konuşan İran Ekonomi Bakanı Ali Tayyipniya da yaşanan sorunlar nedeniyle 2016 yılının bölge ülkelerinin ticari faaliyetleri açısından çok iyi geçmediğini ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye İran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title