Haberler

7'den 77'ye Bisiklet Turu

Çanakkale’nin Yenice ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ’7’den 77’ye Ödüllü Bisiklet Turu’ renkli görüntülere sahne oldu.

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü '7'den 77'ye Ödüllü Bisiklet Turu' renkli görüntülere sahne oldu.

Düzenlenen etkinliğe yüzlerce bisikletli katıldı. Etkinliğe katılan vatandaşlar arasında çekilen kura ile bisiklet hediye edildi. Yenice Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nurol Demiroğlu yaptığı açıklamada "Günümüzde sağlıklı bir yaşam için sporun her türlüsü artık çok önemli. Sağlık Bakanlığının yeni açıkladığı 1 milyon bisiklet dağıtımı yapılacağı açıklaması da bu etkinliğimize ayrıca bir anlam katmıştır. Sağlığımızı etkileyen birçok olumsuz alışkanlık var. İsteğimiz sağlımız açısından önemli olan bisiklet sporunun 7'den 77'ye Yenice'mizde yaygınlaşması ve yerleşmesine bir katkımızın olmasıdır. Bu anlamda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Yenice Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title