Haberler

7'den 70'e Teröre Hayır Türkiyem" Defilesi

Moda tasarımcısı Yeşim Erbek, 15 Temmuz darbe girişime karşı "7'den 70'e Teröre Hayır Türkiyem" defilesi düzenledi.

Moda tasarımcısı Yeşim Erbek, 15 Temmuz darbe girişime karşı "7'den 70'e Teröre Hayır Türkiyem" defilesi düzenledi.

Erbek, Bakırköy Spor Vakfı Spor Tesisleri'nde düzenlenen defile öncesi yaptığı konuşmada, ülkedeki terör saldırılarına, iş dünyası adına tepki vermek amacıyla bu defileyi düzenlediklerini dile getirdi.

Defilede gündelik şıklık, abiye ve tesettür olmak üzere üç ayrı konseptte 35 farklı giysinin mankenler tarafından tanıtılacağını anlatan Erbek, bu giysilerin satışından elde edilecek gelirin Çocuk Esirgeme Kurumu, 15 Temmuz gazileri ve engellilere bağışlanacağını kaydetti.

"Teröre çocuklarımızı kaptırmayalım" diyen Erbek, başlattıkları bu sosyal projeye tüm iş dünyasının destek vermesini beklediklerini sözlerine ekledi.

Moda Tasarımcısı Timuçin Denizmen'in de tesettür tasarımlarıyla destek verdiği defilede kıyafetler, mankenler tarafından izleyicilere tanıtıldı.

Defilenin sonunda Erbek, Denizmen ve manken Tuğçe Aral, üzerinde "7'den 70'e Teröre Hayır Ne Mutlu Türküm Diyene" yazılı pankart taşıdı. Defile, sanatçıların verdiği mini konserlerle sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Bakırköy Moda Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title