Haberler

7. Aroma Akseki Dağ Koşusu

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan 7. Aroma Akseki Dağ Koşusu genç kızlar kategorisinde Vanlı Bahar Atalay Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye Atletizm Federasyonu'nun faaliyet takviminde yer alan 7. Aroma Akseki Dağ Koşusu genç kızlar kategorisinde Vanlı Bahar Atalay Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye Atletizm Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan 7. Aroma Akseki Dağ Koşusu, 22 Haziran 2014 tarihinde Antalya'nın Akseki ilçesinde yapıldı. Müsabakalar genç kızlar, genç erkekler, büyük bayanlar ve büyük erkekler kategorilerinde toplam 95 sporcunun katılımı ile Akseki'de gerçekleşti. Yarışmaları Akseki Kaymakamı Murat Beşikci, Belediye Başkanı İsmet Uysal, Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Aksu, Atletizm Federasyonu Organizasyon Kurulu Üyesi Metin Değirmenci ve Aroma Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Duruk izledi.

7. Aroma Akseki Dağ Koşusu'na Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Takımı'ndan Bahar Atalay ve Deniz Kazan katıldı. Yapılan müsabakalar sonucunda 7. Aroma Akseki Dağ Koşusu'nda genç kızlar kategorisinde Bahar Atalay 19.12 derecesiyle birinci olurken, büyük erkekler kategorisinde ise 12.150 metrede Deniz Kazan Türkiye dördüncüsü oldu.

Antalya Akseki'de yapılan müsabakalarda dereceye giren Bahar Atalay ve Deniz Kazan, 12 Temmuz'da Fransa'da yapılacak olan Avrupa Dağ Koşuları Şampiyonaları'nda Türkiye'yi temsil edecek kadroda yer alacakları belirtildi.

Milli Atletizm Antrenörü İzzet Batmaz, Türkiye adına atletizmde birçok başarılara imza atan sporcular bulunduğunu belirterek, "Bunlardan birisi Bahar Atalay ve Deniz Kazan'dır. Sporcularımız günlük olarak antrenmanlarını düzenli olarak yapıyorlar. Bu da her yapılan atletizm yarışmalarında kendilerini kanıtlamalarına neden oluyor. Böylesi güzel başarıları bana ve ilimize yaşatan sporcularımızı canı yürekten kutluyorum. Sporcularım ve şahsım adına atletizme desteklerinden dolayı Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir'e teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Deniz Kazan Antalya Türkiye Akseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title