Haberler

69 Yaşında Cinayet İşledi: 'Kaderin Cilvesi' Dedi

Olay, Mehmetçik Mahallesi 2581 Sokak'taki Hilal Apartmanı'nda dün (Pazartesi) saat 23.30 sıralarında meydana geldi.

Olay, Mehmetçik Mahallesi 2581 Sokak'taki Hilal Apartmanı'nda dün (Pazartesi) saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Bodrum katında oturan evli ve iki çocuk babası Mustafa Öztürk, iddiaya göre bir süre önce bacayı temizleten, kurumların kendi evine dolmasına neden olmakla suçladığı, ikinci katta oturan komşusu A.T. ile tartışmaya başladı. Komşusunun kapısına dayanan inşaat ustası Öztürk ile A.T. arasındaki tartışma kavgaya döndü. İşçi emeklisi A.T., mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Öztürk'ü göğsünden yaraladı. Gürültü üzerine evlerinden çıkan diğer komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Öztürk, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KORKUTMAK İSTEMİŞ

Polise teslim olan A.T. ise ifadesinin alınmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Kendisini görüntüleyen gazetecilerin sorusu üzerine A.T., "Kaderin cilvesi, tartışma çıkmasın diye çok sabrettim, böyle olmasını istemezdim. İsteyerek olmadı. Korksun kaçsın istedim ama olmadı. Üzgünüm" diye konuştu.

DAHA ÖNCE DE TARTIŞMIŞLAR

Ölen Öztürk ile A.T.'nin daha önce de çeşitli nedenlerden dolayı tartıştıkları ve karakolluk oldukları öğrenildi. Savcılıktaki ifadesinin ardından A.T., tutuklanması istemiyle mahkemeye sevkedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title