Haberler

69 Yaşına Giren Şehriye Nine'ye Doğum Günü Sürprizi

Dursunbey Sevgi evinde ikamet eden Şehriye Küçüka’ya sevgi evi yetkilileri tarafından doğum günü sürprizi yapıldı.

Dursunbey Sevgi evinde ikamet eden Şehriye Küçüka'ya sevgi evi yetkilileri tarafından doğum günü sürprizi yapıldı. Hayatında ilk kez doğum günü kutladığını belirten Şehriye Küçüka, "69 yıllık hayatımda ilk kez böyle bir sürprizle karşılaştım" dedi.

Kızılöz mahallesinde ikamet eden Kaya ve Şehriye Küçüka çiftinin Dursunbey Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan incelemeleri sonucu bakıma muhtaç oldukları belirlendi. 15 yaşından bu yana gözleri görmeyen Şehriye nine ve Alzheimer hastası olan eşi Kaya Küçüka'nın zor şartlarda yaşadığını gözlemleyen Sosyal Hizmetler ekipleri, geçtiğimiz ay bu çifti Sevgi evine getirerek bakımını üstlendi.

Sevgi evi idari sorumlusu Hanife Aydoğan tarafından geçtiğimiz gün Şehriye Küçüka'ya hayatının en büyük sürprizi yaşatıldı. 69 yaşına giren Şehriye nineye Sevgi evi sakinleri, sevgi evi sorumluları ve akrabalarının katılımı ile doğum günü partisi düzenlendi.

Bu kutlamaya ilçenin yerel sanatçılarından olan Selami ve İlhami Bayram da eşlik etti. Duygu dolu anların yaşandığı gecede Şehriye Küçük'anın mutluluğu yüzüne yansırken eşi Kaya Küçük'a da mutluluk dolu bir gün yaşadı.

Yaşlı çiftin akrabaları da gördükleri manzara karşısında göz yaşlarına hakim olamazken ilgi alaka ve ince düşüncelerinden dolayı Sevgi evi sorumlularına teşekkür ettiler. Dursunbey'de belediyecilik anlayışını değiştiren Başkan Bahçavan'a da teşekkür eden misafirler, bu hizmete emeği geçen herkesi kutladıklarını belirttiler.

Pastanın kesilmesinin ardından afiyet ile pastasını yiyen Şehriye Nine'de geldiği günden bu yana yaşadığı bu evi asla bırakmayı düşünmediğini ayrıca hayatında ilk kez doğum gününü kutladığını ve hediye aldığını belirtti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dursunbey Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title