Haberler

68 Kilo Veren Pelin Öztekin, Ekrana Geri Dönüyor

Güncelleme:

Geçirdiği mide ameliyatı sonrası verdiği kilolarla dikkat çeken Pelin Öztekin, yeni imajıyla ilk kez "Hayat Şarkısı" dizisinde rol alacak.

Öztekin, Kanal D'nin merakla beklenen dizisinde Tayanç Ayaydın'ın canlandırdığı Hüseyin'in eşi Zeynep'e hayat verecek.

DİZİNİN KONUSU

Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken "Hayat Şarkısı", arzuları ve sahip oldukları arasında ardı ardına savrulan kahramanların aşklarını, kavuşmalarını, vedalarını ve mücadelelerini anlatıyor.

Pelin Öztekin 1 yıl önce geçirdiği mide ameliyatının ardından 151 kilodan 83 kiloya düşmüştü.

İlgili Haberler

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kanal D Kadın Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (30)

SOSYETE:

MAL GİBİ YİYECEĞİNE BOĞAZINA HAKİM OL . KİM SENİ ZORLUYOR YE DİYE. . . . . KORKMA AÇLIKTAN ÖLMEZSİN . TEK KİŞİLİK YE BEŞ KİŞİLİK YEME. . . . . .

15
75
yanıtYanıtla
Kötü söz sahibindendir.aynadadır sahibi.:

O midesine yemiş sen de aklını yemişsin. Onun kilosu geçiciymiş ama senin akılsızlığın kalıcı. Bak araştır tıp literatüründe beyin nakli henüz gerçekleşmedi. Cahilliğin paçalarına kadar akmış zavallı. Ya şeker hastası olduğu için aldıysa bu kiloları? Hiç düşündün mü? Aaa pardon düşünmezsin çünkü bayin nakli tedavisi henüz tıpta bulunmadı. .

yanıt3
yanıt1
Golge:

Insanlar yiyerek bu duruma düşmezler buda bi hastalık

65
1
yanıtYanıtla
Seyircin:

BUDUR AZİM PELİNCİM COK GUZEL OLMUS SENİ HER HALİNLE SEVİYORDUK AMA COK DAHA SAGLİKLİ OLACAKSİN COK DAHA ZİNDE. TEBRİKLER. . .

56
2
yanıtYanıtla
termal kamera:

bunlara türk diyenin, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4
47
yanıtYanıtla
İNSAF:

Sıkıyosa yemeden zayıflasınlar

23
22
yanıtYanıtla
Ela:

Cesareti varmis büyük ameliyat cünkü. Herkes yapamaz

yanıt25
yanıt2
Salaklar toplaşmış:

Siz ne kadar cahil insanlarsınız böyle. Şeker hastaları gibi kilo veremeyen ya da tiroidi olanlar, genetik olarak kiloya yatkın olanlar ne yapacak? Bu kadar büyük konuşursan yaşamadan ölmezsin.

yanıt27
yanıt0
nesren jake:

hala dombili hala dombili olmamış zayıf felan değilsin pelin bildiğin yağ fıçısı

6
28
yanıtYanıtla
ÖZEL OLMAYAN KUVVET:

ANAKARA GİBİYDİ KAYA OLMUŞ :)

25
8
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title